Premiul „De la prieten la prieten” oferit de Galantom ?i Gala Oameni pentru Oameni 2015

....

Galantom si Asociatia pentru Relatii Comunitare ii premiaza la Gala Oameni pentru Oameni pe cei mai activi cinci fundraiseri voluntari care au sustinut cauzele in care cred prin intermediul platformei Galantom.ro.

Pornind cu promovarea fundraisingului peer to peer prin intermediul evenimentelor sportive, platforma Galantom impreuna cu organizatiile partenere a implementat si alte modalitati creative de fundraising  precum Daruieste ziua ta, 30 Day Smoke Free Challenge, Daruieste-ti pasiunea, Doneaza-ti benzina si alimenteaza cu fapte bune, Concursuri de boardgames, karaoke si altele.

Suntem foarte bucurosi sa vedem ca implicarea sociala prin aceasta modalitate prinde radacini din ce in ce mai adanci si la noi contribuind la promovarea si implementarea proiectelor sociale care aduc schimbare in comunitate.

Gala Oameni pentru Oameni este un eveniment organizat de Asociatia pentru Relatii Comunitare si AmCham. Scopul evenimentului este de recunoastere a initiativelor filantropice si are o traditie de 12 ani, timp in care a premiat aproape 170 de oameni de bine care au schimbat Romania si si-au asumat pionieratul filantropiei.

Evenimentul va avea loc miercuri 18 nov. 2015 la ora 18.30, la Hotel InterContinental, Sala Ronda. 

Nominalizari

Remus Sime

Remus Sime

Este IT-ist, un pasionat al alergarii si initiator al evenimentului sportiv caritabil ”Alerg pentru o Cauza”. Evenimentul sustine prin burse scolare elevii buni la invatatura, dar cu o situatie financiara modesta, din localitatea bihoreana Beius. O stafeta intre de 200 km intre Timisoara si Beius, aflata la editia cu numarul patru, a reusit sa convinga 244 de donatori sa doneze 22.060 ron. Remus a fost unul din principalii fundraiseri, reusind doar pe pagina lui sa adune 77 de donatii si 10.643 ron.

Daniel Mereuta

1401039792.64Alergator, biciclist, triatlonist, sportiv amator dar mai ales sustinator infocat al proiectului Valea Plopului. Daniel face parte dintr-un grup de sportivi care sustin in mod constant aceeasi cauza la evenimentele sportive la care participa. Totusi Daniel a dus sustinerea lui pentru copiii de la Valea Plopului la urmatorul nivel. A organizat in mod voluntar un eveniment sportiv special pentru sustinerea acestei cauze. 100 for Children este la a doua editie si consta intr-o cursa de 100 kilometri, intre Bucuresti si tabara de la Valea Plopului. Rezultatul in cele doua editii: 101 de fundraiseri, 1123 de donatii, 100.238 RON.

Andrei Rosu

Andrei RosuAndrei este parinte, corporatist, sportiv de anduranta dar si Galantom. Anul acesta a participat la ultratriatlonul Enduroman Arch 2 Arc, parcurgand traseul de la Londra la Paris, triatlonul incepe cu o alergare de 140 de km din Londra spre Dover, apoi continua cu inot peste canalul Manecii (minim de 33,8 km) si se termina cu o ultima etapa de bicicleta de 291km de la Calais catre Arcul de Triumf din Paris. Andrei a devenit primul roman care a terminat aceasta competitie, dar a reusit prin acest efort sa mobilizeze 157 de sustinatori sa doneze 35.176 ron pentru Hospice Casa Sperantei.

 

 

Remi Vrignaud

vrignaudCEO al unei importante societati de asigurari, alergator pasionat dar si un fidel sustinator al United Way Romania. Alearga de peste trei ani pentru aceasta echipa si crede cu tarie ca sportul aduce oamenii laolalta, ne invata anduranta, rabdarea si puterea de a trece peste momentele dificile. In cadrul maratonului Bucuresti din octombrie 2014 si semimaratonului din mai 2015 a reusit sa mobilizeze 49 de sustinatori sa doneze 15.860 de ron.

 

Cosmin Andrei Cosma

cosmin cocaBaimarean, stabilit de doi ani in Sibiu, locul ideal pasiunile lui: alergatul, mersul cu bicicleta, urcatul pe munte. A sustinut in numeroase randuri asociatia MaiMultVerde deoarece considera ca organizatia ii impartaseste principiile, precum si dorinta de mai multa implicare activa pentru a proteja mediul. Ultimele lui ispravi sunt participarea la Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB) si Tor des Géants (330 km, cu o ascensiune totala de 24.000 m). Cosmin a reusit ca prin participarea la trei evenimente sa stranga 4411 ron din 71 de donatii.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.