Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Crosul Pia Bratianu ~ 2014

 

1
Projects:
1
Supporters:
7,025 RON
Amount:
34
Donations:

Pe 30 mai 2014 Școala Gimnazială Pia Bratianu din București organizaează Crosul Pia Bratianu în beneficiul Asociației Inima Copiilor.   

Pe 30 mai 2014 Școala Gimnazială Pia Bratianu din București organizaează Crosul Pia Bratianu în beneficiul Asociației Inima Copiilor.   

Copiii de la Școala Gimnazială Pia Bratianu vor alerga și vor strânge fonduri pentru proiectul "Inima copiilor este și inima ta" care susține costurile pentru echipamentele medicale și medicamentele necesare funcționării Departamentului de cardiochirurgie pentru copii de la spitalul Marie Curie.  

Copiii de la Școala Pia Bratianu iși vor indemna părinții și profesorii să doneze pentru cauza pe care ei o susțin.   Te invitam să fii și tu alături de ei facând o donație pentru Inima Copiilor!   

Project suported

Crosul Pia Bratianu: Inima Copiilor e si inima ta
Scoala "Pia Bratianu" organizeaza prima editie a Crosului Pia Bratianu: 30 mai 2014 e ziua pe care copiii, parintii si cadrele didactice o dedica mi

Fundraising pages

Elevii scolii Pia Bratianu sustin Asociatia Inima Copiilor la Crosul Pia Bratianu

Scoala "Pia Bratianu" organizeaza prima editie a Crosului Pia Bratianu: 30 mai 2014 e ziua pe care copiii, parintii si cadrele didactice o dedica misc...

100% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation