Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Pedalez pentru Betania

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
150 RON
Sumă:
1
Donații:

Anton Duma a pornit la 16 iunie în turul României, tur pe care îl va face pedalând cu un rucsac în care va purta 28 de vise pe 5000 km.

Turul României pe 2 roţi sau povestea unei aventuri pentru un altfel de start în viaţă.

Anton Duma a pornit la 16 iunie în turul României, tur pe care îl va face pedalând cu un rucsac în care va purta 28 de vise pe 5000 km.

Startul a avut loc luni, pe 16 iunie, la ora 11.00,  de la sediul Asociaţiei Betania, din Bacău

Dincolo de termenii ,,tehnici” ca deprinderi de viaţă independentă, abilităţi ori asistenţă socială, sunt oameni. Vise. Dorinţe. Speranţe. Mai exact, 28 de tinere care sunt ocrotite şi ajutate, prin proiectul ,,Centrul de Integrare al Tinerilor” al Asociaţiei Betania, să pornească cu dreptul în viaţă. Să îşi construiască o viaţă. Să îşi transforme visele şi speranţele în realitate.

Anton Duma va pedala şi va purta mesajul campaniei pornind din Bacău şi traversând următoarele oraşe: Iaşi, Vaslui, Tecuci, Galaţi, Tulcea, Constanţa, Călăraşi, Bucureşti, Alexandria, Caracal, Craiova, Turnu Severin, Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Sighetu Marmaţiei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Suceava, Botoşani, Braşov, Sibiu, Alba Iulia, Cluj, Dej, Bistriţa, Reghin, Gheorgheni, M.Ciuc, Comăneşti.

Scopul campaniei este strângerea a 5000 de euro pentru susţinerea activităţilor Centrelor de Integrare a Tinerilor din Bacău și București, aflaţi în situaţii de risc.

Fiecare kilometru poate fi ,,cumpărat” în schimbul unei donaţii. Poţi cumpăra şi tu 1km sau mai mulţi printr-o donaţie pe pagina lui Anton de Galantom aici. 

Proiecte susţinute la eveniment

Centrele de integrare a tinerilor din Bacău și București @ Pedalez pentru Betania
Turul României pe 2 roţi sau povestea unei aventuri pentru un altfel de start în viaţă. Anton Duma a pornit la 16 iunie în turul României, tur

Pagini fundraising

Turul României pe 2 roţi sau povestea unei aventuri pentru un altfel de start în viaţă.

Sunt Anton Duma și pe 16 iunie am pornit în turul României, pedalând cu un rucsac în care voi purta 28 de vise preț de 5000 de km. Sunt visele unor ti...

0.75% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation