Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Primul antrenament oficial pentru Echipa Invictus la Crossfit Groove

 

1
Cauze:
5
Fundraiseri:
3,198 RON
Sumă:
40
Donații:

Crossfit Groove împreună cu Asociația Camarazii organizează pe 24 Inauarie primul antrenament oficial pentru luptătorii răniți pe campurile de luptă care vor să participe la  jocurilor paralimpice Invictus. 

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor - 24 Ianuarie 2015, Crossfit Groove a decis să susțină inițiativa Invictus România de a onora memoria militarilor români decedați în acţiuni militare și de a aduce în atenţie respectul şi preţuirea care se cuvin veteranilor, răniţilor, invalizilor şi urmaşilor celor decedaţi.   

Crossfit Groove împreună cu Asociația Camarazii organizează primul antrenament oficial pentru luptătorii răniți pe câmpurile de luptă care vor să participe la jocurilor paralimpice Invictus. 

Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru trimiterea a cel puțin unui luptător rănit în teatrele de operații din Afganistan sau Irak, la ediția viitoare a jocurilor paralimpice Invictus.

Cand? 

24 Ianuarie începând cu ora 11.00.

Cine participa? 

6 luptători raniți, 12-18 voluntari Invictus și 60-80 civili.

Programul zilei:

Vor fi 6 antrenamente, cu un număr maxim de 12 participanți / antrenament. Antrenamentele se vor desfășura în 6 serii de cate 90 minute (cate 1 luptator, 2-3 voluntari invictus și restul civili)

Unde? 

Crossfit Grouve - Calea Rahovei 196 Sector 5 – Depozit Bucur SA 

Mijloace de transport:

Tramvai 32 (Piața Unirii), Autobuz 117 (Piața Unirii ), Tramvai 1 (Piața Victoriei, Basarab, Grozăvești,Politehnică), Autobuz 173 (Dr. Taberei), Autobuz 232 (Șos. Olteniței, Șos. Viilor), Tramvai 23 (Șos Ferentari), Tramvai 25 (Depou Militari), Tramvai 11 (Calea Giulești).

Și cel mai important:  De ce? 

Strângem fonduri pentru a trimite cel puțin un luptator rănit în teatrul de operații la ediția viitoare a jocurilor paralimpice Invictus. Luptătorii răniti care vor participa la antrenamente, vor avea pagini de fundraiseri pe Galantom pe care puteți face donații prin plata online, cu cardul. 

În plus ne dorim să creăm o punte de comunicare între societatea civilă și armată.

Cum poți să participi:

1. Participarea la antrenamente este gratuită. Te poți înscrie aici: http://wodz.crossfitgroove.com/. În schimb te încurajăm să susții cu o donație proiectul Invictus România aici.

2. Chiar dacă nu poți să vii să te antrenezi cu noi, poți susține proiectul nostru donând pe paginile de pe Galantom ale luptătorilor răniți aici.

Iți mulțumim!

Proiecte susţinute la eveniment

Invictus Crossfit Groove
INVICTUS "Pentru-al meu suflet nesupus,Ii multumesc, de-o fi, vreunui zeu !Sunt de-al meu crez eu singur dus, Sunt capitanul sufletului meu !" Tradu

Pagini fundraising

Alin Marinescu - Luptator ranit

"Ma bucur ca mi-am facut datoria fata de tara si imi pare rau pentru omul pe care l-am pierdut !" Alin Marinescu a fost ranit impreuna cu alti patru...

100% Complete
LUPTATOR RANIT - Nicula Marian

" Viata inseamna suisuri si coborasuri; eu am ales sa fiu invingator!" Trebuie mereu sa lupti pana reusesti. Oamenii care nu cad, sunt cei care nu urc...

100% Complete
LUPTATOR RANIT - Eugen Manaila

„Când eram în căruțul cu rotile am zis: băi, tu trebuie să te ridici în picioare!” În 2010 Eugen s-a născut pentru a doua oară. În Afganistan patrula...

100% Complete
Luptator Ranit - Costi Slaniceanu

Ce nu te doboara te face mai puternic ! Chiar daca treci prin momente grele trebuie sa fii mereu cu fruntea sus si cu speranta ca vei trece peste. Co...

100% Complete
LUPTATOR RANIT - Costel Stanciu

Daca Dumnezeu mi-a mai dat o sansa, inseamna ca mai am de facut cate ceva pe aici ! Costel Stanciu a fost ranit grav in urma deflagratiei unui dispoz...

100% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation