Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Maratonul Transilvaniei ~ 2015

 

1
Cauze:
0
Fundraiseri:
0 RON
Sumă:
0
Donații:

Pe 22 și 23 august 2015, la Sâmbăta de Sus, Județul Brasov, In Transylvania organizează a doua ediție a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running și MTB Cross-country.

Pe 22 și 23 august 2015, la Sâmbăta de Sus, Județul Brasov, In Transylvania organizează a doua ediție a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running și MTB Cross-country.

Competițiile, independente una de cealaltă, se adresează tuturor celor pasionați de sport, de la amatori entuziasți până la competitori experimentați.

Fiecare probă beneficiază de doua trasee: unul lung și unul scurt.

Sâmbătă, 22 august – Trail Running

Pentru proba de Trail Running participanții pot alege între traseul de semimaraton (21km, 1490m diferență de nivel) și cel de cros (10km, 180m diferență de nivel). Valea Sâmbetei, Cabana Valea Sâmbetei, Fereastra Mare, traseu de creastă, vârful Slănina, Vârfurile Gâlășescu Mare și Mic sunt cateva dintre atracțiile turistice pe lângă care alergatorii vor trece.

Duminica, 23 august – MTB Cross Country

Întrecerea de MTB Cross-country se desfăsoară pe un traseu de 22km cu 320m diferență de nivel pe Valea Seacă a Lisei cu întoarcere prin Viștișoara, un cadru natural incredibil de frumos. Tura lungă presupune parcurgerea aceluiași traseu de doua ori.

Implicare socială

Participanții la maraton pot deveni fundraiseri pentru programul educational Ajungem Mari, ce ajută copiii din centre de plasament să Ajunga MARI, oameni responsabili și independenți. Participanții sunt invitați să susțină educația unui copil timp de un an, strângând 500 de lei pentru prin cursuri și ateliere creative și vizite motivationale alături de voluntari. Pentru înscriere, completeaza formularul online, aici  http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/.

Proiecte susţinute la eveniment

Maratonul Transilvaniei 2015
Devino fundraiser pentru educatie!   La Maratonul Transilvaniei, lasa-te purtat de pasiunea ta pentru sport si munte in timp ce ajuti un copil dint

Pagini fundraising

Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation