Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

8 zile, 1000 de km pe role de la Oradea la Constanta pentru copiii cu dizabilități neuromotorii

 

0
Cauze:
1
Fundraiseri:
120 RON
Sumă:
3
Donații:

Florin Mihuț are 20 de ani, este pasionat de mersul pe role și vrea să se implice. Intre 17 si 23 August și-a propus un traseu pe role, de 1000 de km de la Oradea până la Constanța, al cărui scop este strângerea de fonduri pentru beneficarii Centrului de recuperare și recreere pentru copii cu dizabilități, înființat de Fundația Mihai Neșu în Oradea.

Florin Mihuț are 20 de ani, este pasionat de mersul pe role și vrea să se implice. Intre 17 si 23 August și-a propus un traseu pe role, de 1000 de km de la Oradea până la Constanța, al cărui scop este strângerea de fonduri pentru beneficarii Centrului de recuperare și recreere pentru copii cu dizabilități, înființat în regim caritabil de Fundația Mihai Neșu în Oradea.

Impresionat de viața copiilor cu dizabilități de la Centru, majoritatea diagnosticați cu tetrapareză spastică, Florin își dorește să crească, prin evenimentul său, gradul de conștientizare asupra nevoilor acestor copii.  

Timp de 8 zile îl veți putea urmări în poze și filmulețe, pe pagina de facebook a Fundației Mihai Nesu, traversând țara pe role. Noaptea va dormi în cort.  

Puteți susține această aventură umanitară a lui Florin donând pentru Fundația Mihai Neșu, proiectul Centrul de recuperare și recreere pentru copii cu dizabilități neuromotorii.  

Un om spunea ”cei care sunt destul de nebuni să creadă că vor putea schimba lumea, sunt cei care o vor face”  

Haideți să-l ajutăm pe Florin să-și îndeplinească visul!  

Vă mulțumim!

Proiecte susţinute la eveniment

8 zile, 1000 de km pe role de la Oradea la Constanta pentru copiii cu dizabilități neuromotorii
  Florin Mihuț are 20 de ani, este pasionat de mersul pe role și vrea să se implice. Și-a propus un traseu pe role, de 1000 de km de la Oradea p
Vezi toate paginile 1

Pagini fundraising

Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation