Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Maraton Apuseni ~ 2016

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
1,900 RON
Sumă:
19
Donații:

Maraton Apuseni msg systems este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român – secţia Universitară Cluj si Natura Transilvaniei.

Maraton Apuseni msg systems este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român – secţia Universitară Cluj si Natura Transilvaniei. Competiţia are 2 probe de concurs: proba de maraton, cu o lungime totală a traseului de 42,8 km şi proba de semi-maraton, cu o lungime totală a traseului de 21,1 km, proba de cros 7,2 km si family pe o lungime aproximativa de 3 km care este destinata copiilor insotiti de cel putin un adult.

Toate traseele se desfăşoară pe drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice marcate, poteci de munte nemarcate şi vor fi semnalizate corespunzător de către organizatori. Startul şi sosirea vor fi în Staţiunea Muntele Băişorii, localizată în Muntele Mare, judeţul Cluj.

Mai multe despre eveniment poti gasi aici - http://www.maratonapuseni.ro/

Proiecte susţinute la eveniment

Maraton Apuseni ~ 2016
Maraton Apuseni msg systems este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român – secţia Universitară Cluj si Nat

Pagini fundraising

Dan is running his first Marathon for the education of disadvantaged children

On 28th of May I will run the Apuseni Marathon in the Western Carpathian Mountains. This will be my first attempt to run a full marathon and I will ne...

63.333333333333% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation