Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Vino la Karaoke si ofera bucurie!

 

1
Cauze:
12
Fundraiseri:
15,166 RON
Sumă:
112
Donații:

O seară de karaoke se transformă acum în multă Bucurie! Bucurie oferită copiilor MagiCAMP, copii care suferă de o afecțiune oncologică.

O seară de karaoke se transformă acum în multă Bucurie! Bucurie oferită copiilor MagiCAMP, copii care suferă de o afecțiune oncologică.

Cum poți să-i ajuți pe Andrei, Ionuț și Ana să petreacă clipe de magie într-o tabără în care singura grijă este distracția? Este foarte simplu: vii cu prietenii la karaoke și împreună faceți o faptă bună. Tu cânți, iar ei donează ca să te susțină în concurs. O seara de distracție pentru voi devine o săptămână plină de aventură pentru copiii care merg în tabără!

Regulament

Participanții devin fundraiseri pe platforma galantom.ro. Cântăreții pentru fapte bune completează formularul de pe site aici si devin fundraiesri pentru copii. Fiecare participant are ocazia sa trimita in tabara un copil, doi sau chiar mai multi. O saptamana de aventura, in care singura lor grija este distractia, inseamna 500 lei, stransi de la prietenii, colegii si cunoscutii tai care te vor sustine si prin donatii.

Tot ce trebuie să faci este să dai share și să le povestești despre seara de pomină ce urmează, iar ei te pot susține donând și venind alături de tine la Yellow Club!

Donațiile de pe platforma Galantom se transformă în puncte, astfel: fiecare 100 lei = 1 punct. Participarea este gratuita, dar donatia minima pe care trebuie sa o ai de la prietenii tai este de 100 lei. Punctajul final va fi dat de punctajul din donații, dar și de punctajul dat de DJ.

Participanții își pot alege trei piese favorite, din care vor cânta o piesă la alegerea organizatorilor. Provocare: poți acumula 5 puncte extra cântând piesa respectivă împreună cu un prieten!

Concursul va avea loc joi, 17 noiembrie, la Yellow Club (Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr.1).

Dacai vrei sa stii mai multe detalii despre eveniment, te rugam sa suni la 0723892032.

Te așteptăm cu prietenii la o seară de distracție!

Îți mulțumim pentru bucuria oferită copiilor!

Proiecte susţinute la eveniment

Vino la Karaoke si ofera bucurie!
O seară de karaoke se transformă acum în multă Bucurie! Bucurie oferită copiilor MagiCAMP, copii care suferă de o afecțiune oncologică. Cum p

Pagini fundraising

Copiii MagiCAMP au nevoie de noi

Oricând este un moment potivit să facem o faptă frumoasă pentru ceilalţi, iar când vine vorba de copiii MagiCAMP, cu atât mai mult! 

100% Complete
Karaoke pentru copii MAGICI

În vara aceasta am învăţat de la copiii cu afecțiuni oncologice despre voinţă, curaj, spirit de echipă. A fost fantastic să fac parte din comunitatea...

30% Complete
Cântec Pentru Joacă

Pentru că nici nu avem cum să ne imaginăm cum ar fi fost copilăria fără joacă și pentru că unii copii trăiesc mai mult în spitale, noi cântăm pentru j...

100% Complete
Împreună pentru „Joacă, dansează, cântă și donează la Greu”

Eu sunt Răzvan Și cânt la volan! Cânt și pe stradă, Când plouă pe-afară. Ce mai?Cânt mai mereu, Și mai strâng câte-un leu. Dacă-ai înțeles cine-...

100% Complete
Împreună la karaoke pentru a reda zâmbetul copiilor MagiCAMP

Doresc, prin participarea mea la eveniment, să văd cât mai mulţi copii fericiţi, care pot astfel uita pentru câteva momente de suferinţa prin care tre...

100% Complete
Copiii MagiCAMP au nevoie de noi

Oricând este un moment potivit să facem o faptă frumoasă pentru ceilalţi, iar când vine vorba de copiii MagiCAMP, cu atât mai mult! 

70% Complete
Karaoke din suflet pentru MagiCAMP

Aş vrea să fac un lucru mic, dar din suflet, din dorinţa de a le dărui un zâmbet unor copii, maturizaţi prea devreme, care ne dau o lecţie de viaţă în...

100% Complete
Împreună pentru copilărie

Merg în tabere de la 5 ani. Mulţi dintre noi avem această oportunitate, pentru că suntem sănătoşi şi avem posibilităţi financiare. Copilăria înseamnă...

100% Complete
Cântăm, ne distrăm, ajutăm!

Zâmbetul copiilor însenineaza lumea. Haideţi să cântăm, să ne distrăm şi să le dăm ocazia copiilor bolnavi de cancer sâ zâmbească!

100% Complete
Eu cânt, tu donezi pentru copiii MagiCAMP

Toţi copiii din MagiCAMP au nevoie de multe bucurii. Împreună îi putem ajuta să treaca mai uşor peste toate încercările la care sunt supuşi.

100% Complete
Eu cânt, tu donezi şi împreună aducem zâmbetul copiilor MagiCAMP

Cânt pentru a reda zâmbetul copiilor care au nevoie de sprijinul nostru, pentru a putea dărui un strop de bucurie prin ajutorul meu.

100% Complete
Steluţele NEXT STAR STUDIO cântă pentru copiii MagiCAMP

Şcoala de canto "Next Star Studio" se alătură cu bucurie proiectului MagiCAMP. Prin muzica lor, pe care o vor oferi cu generozitate în cadrul acestui...

100% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation