Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Imi rad barba pentru Adina

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
5,260 RON
Sumă:
62
Donații:

După mai bine de doi ani de când am devenit bărbos cu barbă-n regulă, m-am hotărât să o dau în sfârșit jos. Dar nu oricum, ci în scop caritabil. Vreau să strâng 1000 de euro pentru Adina Apostol.

După mai bine de doi ani de când am devenit bărbos cu barbă-n regulă, m-am hotărât să o dau în sfârșit jos. Dar nu oricum, ci în scop caritabil. Vreau să strâng 1000 de euro pentru Adina Apostol, prietena mea alături de care am fost în clubul Colectiv pe 30.10.2015. Din păcate, ea n-a fost la fel de norocoasa ca mine și a fost foarte rănită în urma incendiului de care sunt convins că ați auzit cu toții.

Recuperarea pentru persoanele arse este de lungă durată, iar Adina mai are de tras înca vreo doi ani de-acum încolo și mai are de trecut prin multe operații și ședinte de kinetoterapie, așa că va avea nevoie de fonduri pe viitor. Este suficient să căutați numele ei pe google și-o să găsiți foarte multe detalii despre starea ei actuală.

Așadar, fie că nu-ți place barba mea, fie că vrei să mă vezi în sfârșit bărbierit, sau pur și simplu vrei să faci o faptă bună, te invit să donezi și tu cât vrei tu de mult pentru această cauză. 

P.S Țin să menționez și faptul că vorbim aici de o barbă premiată la Concursul NaȚional de Bărbi și Mustăți din 2015, așa că nu reununț la o barbă oarecare.

Proiecte susţinute la eveniment

Îmi rad barba pentru Adina
După mai bine de doi ani de când am devenit bărbos cu barbă-n regulă, m-am hotărât să o dau în sfârșit jos. Dar nu oricum, ci în scop cari

Pagini fundraising

Imi rad barba pentru Adina!

Dupa mai bine de doi ani de cand am devenit barbos cu barba-n regula, m-am hotarat sa o dau in sfarsit jos. Dar nu oricum, ci in scop caritabil. Vrea...

100% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation