Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

2700 km - 2700 euro pentru Little People

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
3,820 RON
Sumă:
29
Donații:

Anul acesta voi alerga 2700 de km și voi pedala 2700 de km pentru a susține Little People.

Am luat decizia de a-mi asculta intinctul, adevăratul eu. Am decis să aduc la viață lucrurile pe care simt că vreau să le fac, trecând pente toate fricile, piedicile, criticile, ”sfaturile bune și sincere” venite din partea prietenilor și cunoștințelor.

Plecând de la această acceptare a sinelui, am decis pentru început să dau viață următoarelor două lucruri. Chiar dacă par total diferite, ele fac parte din mine, iar împreună, mergând mână de mână, vor face lucruri minunate pentru mine și pentru cei din jur.

Am pornit o campanie de strângere de fonduri care se va desfășura pe parcursul întregului an, în primă fază pe GalantOM. 

Anul acesta voi alerga 2700 de km și voi pedala 2700 de km pentru a susține Little People.

Ce sumă? 2700 de euro - 12150 RON, bani care vor fi folosiți pentru a readuce zâmbetele copiilor și tinerilor bolnavi de cancer aflați în grija Asociației Little People România. 

Cum ziceam la începutul acestei pagini, dacă și tu simți în suflet că vrei să faci o faptă bună, să oferi și nu știi cum să o faci, te invit să te implici în această acțiune. 

Împreună putem face un pic mai bună lumea în care trăim!

Proiecte susţinute la eveniment

2700 km - 2700 euro pentru Little People
Am luat decizia de a-mi asculta intinctul, adevăratul eu. Am decis să aduc la viață lucrurile pe care simt că vreau să le fac, trecând pente to

Pagini fundraising

Anul acesta voi alerga și voi pedala 2700 km pentru a susține copiii bolnavi de cancer din Asociația Little People

Simt, mereu am simțit în adâncul sufletului o mare chemare spre a face bine; a oferi din ceea ce am, din ceea ce sunt. A oferi sprijin celor care au n...

31.440329218107% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation