Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Llanberies, North Wales Bruthal Triathlon ~ 2017

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
4,447 RON
Sumă:
33
Donații:

Acesta este cel mai dur triatlon din lume. Fiecare atlet, fie ca este la primul triatlon sa la al 21-lea, vor simti nu doar sprijinul imens al echipei de suport, ci si pe al celorlalti competitori.

The Brutal Extreme Triathlons incepe la frumosul si si linistitul Lake Padarn. Cursa de bicileta te poarta printr-un peisaj impresonant si peste dealuri cu provocari. Iar alergarea te duce pe un traseu unduitor in jurul lacului si prin cei muntii Snowdon, cei mai inalti munti din Scotia.

Acesta este cel mai dur triatlon din lume. Fiecare atlet, fie ca este la primul triatlon sa la al 21-lea, vor simti nu doar sprijinul imens al echipei de suport, ci si pe al celorlalti competitori. Prinicipala caracteristica a concursului este atmosfera de prietenie. Traseul cu multe provocari si peisajele care iti taie rasuflarea iti vor crea o experianta speciala care va ramane cu tine mult timp dupa ce intinderile si bataturile vor disparea.

Distantele propuse sunt Half, Full, Dublu si Triplu la care poti participa singur sau in echipe de 2-4 membrii.

Daca participi la acest eveniment, te invitam sa iti daruiesti efortul sustinand o cauza sociala pe Galantom.

  

Proiecte susţinute la eveniment

Double Ultra Triathlon & Triple Brutal Triathlon - Vlad Tănase @ Pădurea Copiilor
De la primul puiet plantat, la primul Ironman,la 6633 Arctic Ultra, am ales să exprim ceea ce sunt și în ceea ce cred prin fapte. Aleg să acțione

Pagini fundraising

Aleg să acționez în fața schimbărilor climatice

De la primul puiet plantat, la primul Ironman,la 6633 Arctic Ultra, am ales să exprim ceea ce sunt și în ceea ce cred prin fapte. Aleg să acționez în...

44.47% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation