Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

The Color Run - Bucharest Day ~ 2018

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
100 RON
Sumă:
2
Donații:

Cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea.

Cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea.

Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Regulile distractiei sunt:
1. Incepi cursa in haine albe;
2. Finish-ul te gaseste colorat!
Tot ce trebuie sa faca participantii este sa respecte aceste doua reguli simple, pentru a se distra cat mai bine.

Distractia continua si dupa incheierea cursei, cu o zona de eveniment unde folosim din nou pudra colorata din belsug, pentru o explozie de fericire si experiente memorabile, fara a mai pune la socoteala milioanele de combinatii de culori intense. Credeti-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!

Evenimentul a debutat in 2011, in Statele Unite ale Americii, si in 2014, in Romania!
Doar in 2015, peste 5 milioane de alergatori au luat startul in +225 de evenimente din peste 50 de tari!

Proiecte susţinute la eveniment

Hai sa rescriem deznodamantul povestii impreuna! ~ 2018 @ The Color Run - Bucharest Day ~ 2018
Stiu ca iti plac eroii. Si stiu ca in secret visezi sa fii si tu unul! Eu sunt unul :-) Cum ar fi daca ti-as spune ca POTI sa fii si TU un SUPER EROU?

Pagini fundraising

Ajuta-ne sa invingem autismul

Stim ca iti plac eroii. Si stim ca in secret visezi sa fii si tu unul! Cum ar fi daca ti-am spune ca POTI sa fii si TU un SUPER EROU? Da, chiar TU! No...

5% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation