Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Pe TROTINETA in Unirii Cluj pentru Gradinita Malteza

 

1
Projects:
1
Supporters:
1,105 RON
Amount:
17
Donations:

Anul 2018 marcheaza 25 de ani de existenta a Gradinitei Speciale Malteze. In aceasta vara, calendarul evenimentelor cu si pentru copiii gradinitei este extrem de incarcat dar si cu multe provocari financiare. Este extrem de important sa primim  sprijinul comunitatii, pentru ca toate aceste evenimente, frumoase si cu sens, sa fie cat mai reusite pentru participanti, si in mod special pentru copilasii gradinitei.

Anul 2018 marcheaza 25 de ani de existenta a Gradinitei Speciale Malteze. In aceasta vara, calendarul evenimentelor cu si pentru copiii gradinitei este extrem de incarcat dar si cu multe provocari financiare. Este extrem de important sa primim  sprijinul comunitatii, pentru ca toate aceste evenimente, frumoase si cu sens, sa fie cat mai reusite pentru participanti, si in mod special pentru copilasii gradinitei.

Pentru ca, aici la Cluj,  avem o comunitate frumoasa de trotinetisti, mici si mari, extrem de activi mai ales in zona centrala, invitam pe toti cei care doresc sa ni se alature pe Bd Unirii, in fiecare joi cu trotineta sau cum altceva sau, pur si simplu, sa ne sustina fiecare asa cum simte si poate.  In aceasta joi vom da din picior pe trotineta pentru Re-Intalnirea Generatiilor.

 La evenimentul organizat vineri 13 iulie, in curtea Gradinitei Malteze,  ne propunem  sa aranjam si un bufet sumar format din apa, racoritoare, rontaieli si prajiturele, toate pentru a face regasirea cat mai placuta. De asemenea, dorim sa oferim fiecarui absolvent al gradinitei un mic simbol care sa marcheze acest moment. Dorim sa ne incadram intr-un buget de 1000 RON. Facem apel la comunitatea Clujeana sa ne ajute fie cu produse, fie cu donatii pentru a putea cumpara cele necesare. Pentru a pastra transparenta, vom oferi la final un decont de cheltuieli, disponibil tuturor donatorilor.

Multumim pentru suport, oameni frumosi ai Clujului. Va asteptam pe trotinete, cu bateriile pline de voiosie si energie!

Project suported

Pe TROTINETA in Unirii Cluj pentru Gradinita Malteza
Anul 2018 marcheaza 25 de ani de existenta a Gradinitei Speciale Malteze. In acest an, calendarul evenimentelor cu si pentru copiii gradinitei este ex

Fundraising pages

Joia merg pe trotineta pentru Gradinita Malteza

Ador sa ma misc prin oras cu trotineta impreuna cu copiii mei si, bineinteles, ii ador si pe copiii speciali ai Gradinitei Malteze. Pe ei, cei de azi...

100% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation