Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

5328 / The Road & The Happiness

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
20,349 RON
Sumă:
109
Donații:

Leh-Manali este unul din cele mai inalte drumuri din lume si strabate muntii Himalaya, in nordul Indiei.

Leh-Manali este unul din cele mai inalte drumuri din lume si strabate muntii Himalaya, in nordul Indiei.   In septembrie 2018 Silviu Cadia strabate pe bicicleta acest drum de 500km, aflat la o altitudine medie de peste 4000m. Trecatoarea Tanglang La (5328m altitudine) va fi punctul cel mai inalt al acestei calatorii.  

5328 este povestea acestui drum. 5328 nu este o cursa, nu are medalii ori podium, nu urmareste vreun record si nici nu este o premiera romaneasca. 5328 e o incercare si o experienta. E povestea unui drum catre un tinut indepartat, povestea magiei Orientului si a oamenilor frumosi ai acelor locuri, si colectia de intamplari si aventuri ce se vor ivi pe parcurs.  

5328 este despre propriile limite, despre indeplinirea unui vis, dar si despre ajutorul de care au nevoie copiii bolnavi de inima pentru care lupta Asociatia Inima Copiilor.  

Proiecte susţinute la eveniment

The Road & The Happiness
Sunt Silviu Cadia si imi place sa ma plimb cu bicicleta prin locuri mai putin cunoscute. In 2015 am plecat pe bicicleta din Romania pana in Iran, in

Pagini fundraising

The Road & The Happiness

Sunt Silviu Cadia si imi place sa ma plimb cu bicicleta prin locuri mai putin cunoscute. In 2015 am plecat pe bicicleta din Romania pana in Iran, intr...

41.078% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation