Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Un meci cat un vis: Nationala SOS - Dan Chilom`s Friends Star

 

1
Projects:
1
Supporters:
1,090 RON
Amount:
13
Donations:

Nationala SOS - Dan Chilom`s Friends Star din data de 13 decembrie 2018 este al doilea meci care are loc datorita oamenilor cu suflet mare. 

Copilaria buna este despre amintiri frumoase si despre experiente care iti pot influenta frumos viitorul. Asa ne dorim si pentru copiii care cresc la SOS, avand convingerea ca fiecare buna experienta ii formeaza ca oameni responsabili.

Nationala SOS - Dan Chilom`s Friends Star din data de 13 decembrie 2018 este al doilea meci care are loc datorita oamenilor cu suflet mare. Copiii au ocazia sa se intalneasca cu idolii lor din fotbal, intr-un meci cu spectatori in tribune. Ne dorim sa ii implicam pe copii in activitati care sa le creasca increderea in ei, sa aiba experiente speciale, o disciplina, fair-play, dar si sa fie o echipa in teren, apoi in viata.

Nationala SOS este formata din 15 copii cu un suflet imens, selectati din toate cele trei Sate SOS din tara – București, Cisnadie - Sibiu si Hemeius - Bacau.

Doneaza si povesteste si altora despre copiii inimosi care viseaza sa faca performanta in sport. Cu ajutorul tau, copiii care cresc sub ingrijirea SOS Satele Copiilor vor continua antrenamentele si vor avea echipamente de sport noi.

Project suported

Niciun copil nu ar trebui să crească singur @ Un meci cat un vis: Nationala SOS - Dan Chilom`s Friends Star

Nationala SOS - Dan Chilom`s Friends Star din data de 13 decembrie 2018 este al doilea meci care are loc datorita oamenilor cu suflet mare. 

Fundraising pages

Hai sa ii sustinem pe copiii de la SOS

Am trait multe emotii si momente speciale in cei peste 20 de ani de presa. Dar vreau sa povestesc despre un eveniment special pentru mine, meciul dint...

24.222222222222% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation