Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Maratonul celor 24 de ore de inot ~ 2019

 

1
Cauze:
3
Fundraiseri:
7,630 RON
Sumă:
65
Donații:

Maratonul celor 24 de ore de înot” este o manifestare sportivă de masă la care participă femei, bărbați și copii, neexistând limite de vârstă. 

Maratonul celor 24 de ore de înot” este o manifestare sportivă de masă la care participă femei, bărbați și copii, neexistând limite de vârstă. Participarea reprezintă o provocare atât pentru amatori cât și pentru profesioniști datorită caracterului inedit al competiției: echipe de câte 12 concurenți înoată în ștafetă timp de 24 de ore, fiecare concurent câte o jumătate de oră, după care predă ștafeta unui alt coechipier. În acest fel, participanții înoată 4 etape a câte o jumătate de oră  la intervale de 6 ore, pe durata a 24 de ore de concurs. Stilul de înot este la libera alegere a fiecărui participant.

Competiţia este înscrisă în calendarul Federaţiei Române Sportul Pentru Toţi şi este o competiţie sportivă de masă.

Foşti şi actuali sportivi vor face parte din cele 20 echipe şi ca de obicei, participanţii vor înota câte 30 de minute la fiecare 6 ore, timp de 24 de ore, iar câştigătoare va fi echipa care va parcurge cea mai mare distanță înnotată pe parcursul celor 24 de ore.

 

Proiecte susţinute la eveniment

TABARA PENTRU COPII CU DIZABILITATI – LA MARE @ Maratonul celor 24 ore de înot ~ 2019

Maratonul celor 24 de ore de înot” este o manifestare sportivă de masă la care participă femei, bărbați și copii, neexistând limite de vârstă. 

Pagini fundraising

Hotărât să ajut!

Asociația Totul pentru Tine dorește să organizeze anul acesta o tabără pentru copii cu dizabilități, la mare, în  care 10 copii cu dizabilități împreu...

4.5% Complete
Inspirat să mă implic!

Dupa experienta Maratonului celor 24 de ore de inot, vreau sa continui sa fiu alaturi de Asociatia Totul pentru Tine si sa sustin in continuare organi...

24.8% Complete
Tinta mea e sa ajut!

La 23 de ani, Filip, in urma unui accident nefericit a ramas imobilizat in scaunul rulant. La varsta la care alti tineri inca se gandesc la prezentul...

47% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation