Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

The Track Australia

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
6,380 RON
Sumă:
14
Donații:

TRACK Outback Race este o cursă de 520 km în 9 etape (10 zile de competiție) și în regim de auto-suport. Fiecare concurent trebuie să poarte un rucsac care să conțină echipamente obligatorii, echipament alimentar și echipamente personale. Evenimentul are loc în Teritoriul de Nord între Alice Springs și Uluru.

TRACK Outback Race este o cursă de 520 km în 9 etape (10 zile de competiție) și în regim de auto-suport. Fiecare concurent trebuie să poarte un rucsac care să conțină echipamente obligatorii, echipament alimentar și echipamente personale. Evenimentul are loc în Teritoriul de Nord între Alice Springs și Uluru.

Proiecte susţinute la eveniment

Terapia copiilor cu autism din Botosani @ The Track Australia
520 km in Australia pentru copiii cu autism   ÎNVINGEM LIMITELE este o campanie care își propune să ne apropie, să ne ajute să înțelegem copi

Pagini fundraising

520 km in Australia pentru copiii cu autism

ÎNVINGEM LIMITELE este o campanie care își propune să ne apropie, să ne ajute să înțelegem copiii cu autism și să le fim alături în lupta lor zilnica...

100% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation