Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Pitesti Half Marathon ~ 2019

 

1
Cauze:
2
Fundraiseri:
615 RON
Sumă:
13
Donații:

Pitesti Half Marathon, cunoscut si ca Semimaratonul “Pe Arges in Jos” a luat fiinta in anul 2014 la initiativa unui grup de pasionati ai alergarii si a devenit rapid cel mai mare concurs de alergare din orasul Pitesti.

Pitesti Half Marathon, cunoscut si ca Semimaratonul “Pe Arges in Jos” a luat fiinta in anul 2014 la initiativa unui grup de pasionati ai alergarii si a devenit rapid cel mai mare concurs de alergare din orasul Pitesti. Evenimentul a crescut de la editie la editie, fiind apreciat atat de sportivii amatori, cat si de profesionisti, fie ei localnici sau veniti din alte colturi ale tarii.

Dupa o prima editie la care s-au prezentat 136 de sportivi, evenimentul a atras din ce in ce mai multe persoane, ajungand in 2016 la 415 participanti. 

In 2019 organzatorii vor continua sa ofere participantilor o experienta cel putin la fel de placuta. Evenimentul isi propune incurajarea practicarii sportului ca parte a unui stil de viață sanatos si cresterea numarului persoanelor care sa integreze miscarea in rutina zilnica.

Daca participi la acest eveniment, sustine cauza in care crezi pe Galantom.ro.

Proiecte susţinute la eveniment

Explorator pentru o zi @ Pitesti Half Marathon ~ 2019
Alearga in Echipa Ajungem MARI la Pitesti Half Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la  Pitesti Half Marathon si ajuta un copil dintr-un centru d

Pagini fundraising

Alergam pentru copii fericiți

Impreuna putem sa ajutam la formarea adultilor de maine! Prin contributia ta generoasa poti sustine un copil sa mearga la un curs folositor pentru ca...

12% Complete
Alerg pentru ei, multumesc vouă!

Empatie, susținere, înțelegere, altruism si multe altele, sunt lucrurile pe care noi dorim să le împărtășim. Dar mai trebuie totuși ceva, care nu suna...

100% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation