Pe 11 octombrie 2019 – Ana Frangulea isi daruieste ziua de nastere pentru incluziunea copiilor speciali

 

Frangulea Ana Evolution Center

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,200 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

„De ZIUA MEA am ales sa fac totul DIFERIT! Pana la urma…aceasta-i frumusetea vietii, nu? Fiti alaturi de mine  si donati orice suma pentru atelierele de socializare ale copiilor cu autism, intarzieri de limbaj si tulburari comportamentale de la Evolution Center! Imi doresc ca fiecare copil sa aiba parte de sansa la invatare. Vreau ca toti cei ce au ales sa citesca acest mesaj acum sa stie ca este important sa sprijinim comunitatea si ca fiecare banut, cat de putin ar fi, conteaza enorm pentru acesti copii cu autism.”

Sunt copii care se sperie de spatii noi si devin agitati sau chiar agresivi. Intr-o clasa sunt 30 copii, iar atentia cadrului didactic scade considerabil.   

Evolution Center organizeaza din 2018,  saptamanal , ateliere gratuite de socializare. In cadrul lor participa 5-7 copii cu autism, intarieri de limbaj si tulburari opizitioniste fiind facilitate de un trainer psihoterapeut specializat. Acestea  faciliteaza adaptarea copiilor speiali catre invatamantul de masa.

In urma cu un an,  R (4 ani) nu voia sa intre in sala de ateliere, tipa foarte tare, plangea si statea lipit de mama lui in dreptul usii. In 2 luni (8 ateliere), datorita tehnicilor de desensibilizare progresiva la mediul anxiogen, prin oferirea de recompense si pauze scurte –  R a reusit sa stea linistit langa copii chiar daca nu urma instructiunile date. In prezent, dupa un an, R intra cu placere in sala atelierelor, zambeste si raspunde instructiunilor de grup fara nevoie continua de insotitor fiind un real succes.

Ajuta-ne sa continuam lupta pentru incluziunea lor in invatamantul de masa sustinand si alti 5 copii asemeni lui R .

Spune-i “La multi ani!” Anei si daruieste 10, 25, 50 lei sau oricare suma vrei tu si sprijina un copil in cadrul unui atelier prin oricare dintre modalitatile:

> Doneaza oricand pana in data de 20 octombrie direct la centrul nostru sau la Ana Frangulea.

> Doneaza prin transfer bancar in contul RO90INGB0000999905827148

> Completeaza formularul 230 si directioneaza 2% din impozitul pe venit

Nota:  

Un atelier pentru 5 – 7 copii necesita un cost de aproximativ 300 lei. Haideti, sa strangem necesarul pentru doua luni (2.400 lei). Cu 50 lei sprijini un copil in cadrul unui atelier de socializare.

bit.ly/Ana-Frangulea-isi-daruieste-ziua-de-nastere


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Evolution Center ofera servicii de psihoterapie pentru copii, adolescenti, adulti, cupluri, familii si terapie ABA pentru copiii diagnosticati cu autism.

Stiai ca multi copii cu dificultati comportamentale creeaza probleme la nivel de grupa si deranjeaza lectiile, obosesc cadrele didactice si ajung sa fie marginalizati de colegi, evitati in jocuri? Acestia devin deprimati si se simt singuri, dar si neputinciosi sa lege prietenii noi deoarece nu au dezvoltate abilitatile sociale adecvate.

Ajuta-ne sa continuam lupta pentru incluziunea lor in invatamantul de masa sustinand si alti 5 copii asemeni lui R.

„De ZIUA MEA am ales sa fac totul DIFERIT! Pana la urma…aceasta-i frumusetea vietii, nu? Fiti alaturi de mine  si donati orice suma pentru atelierele de socializare ale copiilor cu autism, intarzieri de limbaj si tulburari comportamentale de la Evolution Center! Imi doresc ca fiecare copil sa aiba parte de sansa la invatare. Vreau ca toti cei ce au ales sa citesca acest mesaj acum sa stie

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Frangulea Ana : Evolution Center
Pe 11 octombrie 2019 – Ana Frangulea isi daruieste ziua de nastere pentru incluziunea copiilor speciali