Alerg pentru educatia non-formala a copiilor din centre

 

Paula Rusu Ajungem Mari

32.352941176471% Complete
550 RON
Sumă strânsă
1,700 RON
Target
9
Donații

Și tu ai o lista cu lucruri de făcut pe care le amâni din lipsă de timp, energie sau pentru că lași să intervină altceva, pentru că nu ai curaj, pentru că te uiți în jur și crezi că nu ai calitățile persoanelor care fac ce ți-ar plăcea și ție să faci?

Eu am început să tai multe de pe lista mea. În aprilie am alergat pentru prima dată la un cros. Atunci am alergat pentru mulțumirea de a fi sănătoasă, pentru a-mi învinge fricile, pentru că mă săturasem să aud că nu pot.

De data asta am ales să alerg pentru bucuria noastră. A ta pentru că poți fi de ajutor, a copiilor pentru că vor avea posibilitatea să cunoască lumea, să se descopere, să afle ce le place, să exploreze, alături de oameni frumoși și pentru bucuria mea. Sunt cea mai fericită când știu că am alături oameni dragi, frumoși, veseli și entuziaști care sar în ajutor atunci când este nevoie.

De ce am ales această cauză și nu o alta? Pentru că de șase luni merg o dată pe săptămână la un centru, unde împreună cu alți voluntari, prin Programul educațional Ajungem Mari, îi ajutăm pe copii la teme. Ne dorim să facem mai mult pentru ei.

Ne dorim să îi ajutăm să descopere lumea, să schimbe cât mai multe medii, să călătorească, să facă mai multe activități extrașcolare, creative. Ne dorim ca acești copiii să rămână cu ceva pentru ei, nu doar cu lucruri care se fac la școală. Ne dorim să ajungă Mari. Toți oamenii pot fi măreți, nu avem nevoie de oarecare calități extraordinare sau studii speciale. De ce am avea nevoie? De dorința de a face lucruri frumoase și asta se naște din recunoștința pe care o avem pentru ceea ce am primit și pentru ceea ce am devenit. 

Reușim împreună să cultivăm valori frumoase, Ajungem Mari cu pași mici. 
Vă propun un joculeț. E un joc de echipă, faceți câte un pas pentru copii: 1 pas =1 donație, eu voi alerga 8 km, nu fac pași foarte mari (deci cu cât mai mulți, cu atât mai bine). Fiecare pas contează.

Am nevoie și de hidratare, deci 1 picătură de apă =1 share.

Atentie!! Trebuie să scoatem un timp bun, e o probă Sprint, mai avem 3 zile.
Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Evenimentul, cunoscut pana acum ca Herbalife Brasov Triathlon, se va numi Herbalife TriChallenge Brasov. Competitia va fi pe masura asteptarilor, traseul este impresionant de frumos si spectaculos ca dificultate. Suntem nerabdatori, deoarece Brasovul va deveni centrul miscarii in aer liber, al spiritului de echipa si al sanatatii date un stil de viata activ. Ii asteptam la start pe toti cei c

 

9 Donații

Anonymous

30 RON
03 Jul 2016

Anonymous

100 RON
Bravo :*
03 Jul 2016
02 Jul 2016
Felicitari, Paula! Un excelent exemplu pentru noi toti!
01 Jul 2016
01 Jul 2016
Succes! :*
30 Jun 2016
bafta Paula
30 Jun 2016
Sincere felicitari, Paula! Esti o persoana minunata si sunt sigura ca vei reusi in tot ceea ce ti-ai propus. Cu gestul tau "mic", copiii cu siguranta vor ajunge MARI! Mult succes!
30 Jun 2016

Anonymous

30 RON
Doamne ajuta!
30 Jun 2016