Mădălin Ionuț își dorește să meargă din nou!

 

Eliza Nițescu Asociația P.A.V.E.L.

22.5% Complete
675 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cât de departe ai fi dispus să mergi dacă ți-ar fi amputat un picior? Cât de mult ai mai avea puterea să crezi în șansele tale?

Dacă ne gândim la adevărata semnificație a termenului campion, vom realiza că nu înseamna altceva decât o voință infinită, o determinare de neclintit să faci tot ceea poți cu tot ceea ce ai, chiar dacă ceea ce ai este mult mai puțin decât au aproape toți ceilalți.

Mădălin Ionuț Păuna este o astfel de persoană și este doar un adolescent: are numai 16 ani. Mădălin Ionuț este din Sadova (județul Dolj), iar în prezent este elev îm clasa a X-a. Îi plac calculatorul, călătoriile și muzica; vrea să devină informatician sau activist pentru protecția mediului.

Însă cea mai mare dorință alui Mădălin Ionuț este să aibă o proteză bună care să îl ajute să meargă și să călătorească din nou.

Așa cum visează orice adolescent, el vrea să pășească în viitor cu încredere și cu șanse reale de a face progrese în viață.

Ce poți face cu ce ți-a mai rămas? Să nu încetezi să crezi că ești un miracol și că poți produce miracole exact așa cum ești! Să mergi înainte. Să visezi că poți reuși și să nu te îndoiești niciodată de puterile tale și de șansa ta de a fi din nou un tânăr ca ceilalți... întreg!

Susținerea cauzei lui Mădălin Ionuț nu înseamnă a ajuta pur și simplu un copil bolnav de cancer. Înseamnă a ne arăta respectul și admirația față de un campion în lupta cu viața și limitările, înseamnă a recunoaște și a recompensa o alegere sănătoasă: aceea de a fi convins că nu există alte limite în afara celor pe care ni le setăm singuri.

Pe 9 Octombrie, în cadrul Maratonului Internațional București voi alerga proba de maraton pentru a-l susține pe Mădălin Ionuț în efortul de a avea o nouă proteză pentru a putea merge din nou!

Împreună putem strânge 3.000 de lei, un minim ajutor care este necesar pentru achiziționarea protezei (cele mai performante proteze reprezintă investiții și de câteva mii de euro).

Mădălin Ionuț merită să primească șansa de a merge mai departe. Oferă-i această oportunitate, cu siguranță va avea un alt drum în viață prin implicarea ta!

 

COMPETIȚII SPORTIVE ELIZA NIȚESCU

Maratonul Internațional București, 19 Mai 2013 – proba de semimaraton (finisher)

Maratonul Internațional București, 7 Octombrie 2013 – proba de semimaraton (finisher)

Maratonul IntersportBrașov, 5 Aprilie 2014 – proba de semimaraton (finisher)

Maratonul Internațional București, 18 Mai 2014 – proba de semimaraton (finisher)

Maratonul Internațional București, 5 Octombrie 2014 – proba de maraton (finisher)

Semimaratonul Galați, 12 Octombrie 2014 – proba de semimaraton (finisher)

SKYRUN, maratonul de pe scari, 25 Octombrie – proba celor 680 de trepte din Sky Tower București

Wings for life, cursă caritabilă World Run, 3 Mai 2015

Maratonul Internațional București, 17 Mai 2015 – proba de semimaraton (finisher)

Maratonul Internațional București, 4 Octombrie 2015 – proba de maraton (finisher)

Maratonul Internațional București, 15 Mai 2016 – proba de semimaraton (finisher)

Ciucas X3, 10 Septembrie 2016 – proba de de semimaraton (finisher)

 

DESPRE P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996.

Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Programe şi activităţi desfăşurate de echipa P.A.V.E.L.:

1. Casa părinţilor - găzduire gratuită pe perioada de spitalizare pentru copii bolnavi şi părinţii lor

2. Asistenta socială şi ajutor umanitar de urgenţă

3. Evenimente speciale pentru copiii care petrec sărbătorile în spital

4. Tabere şi excursii pentru copii şi tineri

5. Terapie prin ludoterapie, arte combinate şi terapie ocupaţională

6. Consiliere psihologică

7. Şcoala de spital pentru copii şi adolescenţi spitalizaţi – servicii educaţionale adaptate condiţiei de sănătate

8. Consiliere juridică

9. Kinetoterapie

10. Recuperare prin stimulare senzorială

12. Îmbunătăţirea condiţiilor de îngrijire şi tratament în secţiile de oncopediatrie şi de promovare a drepturilor pacienţilor şi de îmbunătăţire a imaginii acestora

14. Campanii umanitare pentru cazurile sociale care necesită sprijin financiar pentru tratament şi îngrijire de calitate

15. Campanii de conştientizare a publicului asupra semnelor cancerului la copii şi de prevenţie în rândul tinerilor

16. Telverde (Cancer Helpline) 0 800 800 421, linie telefonică disponibilă gratuit din 2007, număr la care pot fi oferite informaţii copiilor şi adolescenţilor bolnavi de cancer, părinţilor precum şi publicului larg interesat. Cancer Helpline este primul şi singurul telefon de acest tip din România. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

6 Donații

Anonymous

50 RON
Felicitari Eliza si pentru maraton si pentru actiunea aceasta! Imi cer scuze pentru intarzierea cu care donez :( !
10 Oct 2016
Felicitari pt maraton Eliza !
09 Oct 2016
Fiecare copil merita sa traiasca si sa fie fericit! Felcitari celor ce fac posibil acest vis!
09 Oct 2016

Raluca Olsson

300 RON
Succes, Eliza, stiu ca vei reusi in ambele initiative! Mult succes Madalin, sa lupti pentru viata ta, ai multe lucruri de facut cu ea!
08 Oct 2016
Go for it Eliza!
08 Oct 2016

Victor

50 RON
06 Oct 2016
Eliza Nițescu : Asociația P.A.V.E.L.
Mădălin Ionuț își dorește să meargă din nou!