Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

 

Adriana Preda Asociația The Social Incubator

84.222222222222% Complete
758 RON
Sumă strânsă
900 RON
Target
13
Donații

De mai mult de un an de zile, mi-am gasit drumul. Mi-am gasit calea, vocatia, pasiunea. Si de atunci, in fiecare zi, fac ceea ce fac cu inima.

Asta incercam sa le aratam si tinerilor nostri - ca e datoria lor sa isi gaseasca un drum in viata. Sa isi gaseasca un loc de munca unde sunt valorizati si apreciati; sa isi construiasca visele, sa creada in ei, sa faca totul din pasiune.

Suntem alaturi de ei, lucram pentru ei si acum a venit momentul sa alergam pentru ei. Alerg pentru ei ca sa le arat ca au dreptul la o viata frumoasa, ca au dreptul sa fie fericiti si ca da, au dreptul sa viseze.

Si asta facem noi, le aratam ca pot visa pana unde ii lasa imaginatia.

Pe 9 octombrie, voi sustine cauza asociatiei in care sunt implicata si voi alerga pentru sansa la fericire. Pentru ca tinerii orfani si abandonati sa aiba sansa la un viitor normal.

Fii alaturi de noi; orice donatie conteaza, orice suma face diferenta.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

13 Donații

Anonymous

150 RON
Mult succes!!!
08 Oct 2016

Anonymous

253 RON
Mult succes, Adriana, cu acest proiect! Si nu uita sa zambesti! :)
08 Oct 2016
foarte frumos ceea ce faceti
07 Oct 2016
Oameni cu suflet cald, continuati sa ajutati!
05 Oct 2016
Succes :)
05 Oct 2016
Vă iubesc! Cu sprijinul vostru acum sunt un om mare! Va pup!
04 Oct 2016

Anonymous

15 RON
Pentru ca nu am cunoscut un om cu un suflet mai mare decat al ei si pentru ca, cum poate ea, incearca sa ajute fiecare sufletel care nu are parte de ce este normal si de nevoie in viata asta! Bravo, Adriana! Este foarte important sa te autodepasesti si prin acest fapt sa ajuti si alti oameni! Mult succes!!!!!
04 Oct 2016
Mult succes!!!
04 Oct 2016

Nicoleta

30 RON
Te sustin moral de pe margine!! Multa bafta si rezistenta iti doresc!! <3
04 Oct 2016

Anonymous

10 RON
Bravo! Iti tinem pumnii!
03 Oct 2016
Îți țin pumnii si sper ca aceasta inițiativa sa va aducă rezultatele dorite!!! Mult succes!❤️
03 Oct 2016
03 Oct 2016
Succes!
03 Oct 2016