Ziua mea vreau să fie și ziua lor și am nevoie de voi!

 

Raluca Popescu Ajungem Mari

46% Complete
230 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

"Copilăria e suma tuturor vârstelor”. Uită-te în ochii unui copil și ai să te întorci nu în timp, ci în infinitate. Pentru că în el se află un infinit de idealuri și de soluții deopotrivă.

Orice copil e o șansă să realizăm ceea ce nu am reușit noi (încă) să facem. Iar investiția într-un copil este și va fi mereu cea mai bună opțiune. Din păcate, sunt copii pentru care fericirea și încurajarea se măsoară în cifre. Din fericire, nu sunt singuri / nu trebuie să uităm de ei și, dacă om cu om se unește, cifrele se pierd pentru ca visurile să poată prinde contur. 

Copil fiind, n-am avut de toate mereu ca să-mi împlinesc niște dorințe, fie ele și de moment. Dar am avut suficiente altele care să mă determine să visez mai departe.

Sunt însă copii care visează fără nimic, din nimic, și, totuși, o fac. Vreau ca ziua mea să fie și ziua acestor copii, să-mi prelungesc unele speranțe și idealuri prin visurile lor! Sau măcar prin bucuria lor de moment.

Ține de atât de puțin ca să faci un infinit! Fii și tu parte din infinitul meu!
Îmi donez ziua de naștere fericirii copiilor și știu de pe acum că va fi cea mai frumoasă zi din an!

Cu speranță,
Ralu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare, atentie, incredere, timp, povesti, motivatie, valori, cunostinte si multe alte lucruri pe care nu le primeste asa cum ar merita. Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor:

 

3 Donații

Anonymous

100 RON
08 Feb 2017

Anonymous

100 RON
07 Feb 2017

Anonymous

30 RON
07 Feb 2017