Anul acesta voi alerga și voi pedala 2700 km pentru a susține copiii bolnavi de cancer din Asociația Little People

 

Petru Arcana Asociatia Little People Romania

31.440329218107% Complete
3,820 RON
Sumă strânsă
12,150 RON
Target
29
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Simt, mereu am simțit în adâncul sufletului o mare chemare spre a face bine; a oferi din ceea ce am, din ceea ce sunt. A oferi sprijin celor care au nevoie de o mână întinsă, de-un pahar cu apă, o vorbă bună sau compania unei persoane alături de care să stea, să vorbească, să plângă, să fie ascultată.

Mereu am simțit această chemare, iar cu timpul s-a intensificat tot mai puternic. Uneori am ascultat-o și i-am dat viață, am lăsat-o să se materializeze, însă, de multe ori nu am știut cum să-i răspund, iar asta mă făcea să o sufoc. Această acțiune, sau mai bine zis lipsă de acțiune creativă, aduce după sine regrete și durere. Simți cum te doare sufletul pentru că nu dai un răspuns pozitiv chemării tale, chemare pe care o simți doar tu, o auzi cum te strigă. Acel strigăt îl poți auzi doar tu când stai doar tu cu tine, este un strigăt ce vine din interior. Nimeni, în afară de tine și Cel care te-a creat nu poate auzi aceată chemare. O poți ignora mult timp, dar vine ziua în care trebuie să-i răspunzi, trebuie să-i dai viață, vrei să elimini acea durere care te macină și în sfârșit să trăiești, în sfârșit să fii tu și să-ți accepți chemarea interioră.

Plecând de la această acceptare a sinelui, am decis pentru început să dau viață următoarelor două lucruri. Chiar dacă par total diferite, ele fac parte din mine, iar împreună, mergând mână de mână, vor face lucruri minunate pentru mine și pentru cei din jur.

Am pornit o campanie de strângere de fonduri care se va desfășura pe parcursul întregului an, în primă fază pe GalantOM. Ce sumă? 2700 de euro - 12150 RON, bani care vor fi folosiți pentru a readuce zâmbetele copiilor și tinerilor bolnavi de cancer aflați în grija Asociației Little People România. Cum ziceam la începutul acestei pagini, dacă și tu simți în suflet că vrei să faci o faptă bună, să oferi și nu știi cum să o faci, te invit să te implici în această acțiune. 

Primul lucru care va prinde viață și va avea o finalitate - cel puțin temporară - este Pelerinajul către Santiago, parcurgerea drumului către Santiago. Asta înseamnă parcurgerea a 800 de km pe jos în aproximativ 35-40 de zile. Voi pleca din București pe 27 martie, până-n Madrid. De acolo voi merge la punctul de pornire al pelerinajului meu - Saint Jean Pied de Port, Franţa. Sigur, acest pelerinaj îl fac pentru mine. Oricine parcurge un drum, îl poate face doar pentru sine. De ce îl fac? Voi parcurge cei 800 de km pentru a-mi da timp să fiu eu mine; îl fac pentru a vorbi cu mine și cu Dumnezeu; îl fac pentru a mă asculta, pentru a mă descoperi. Îl fac liber, pentru a primi răspuns la multele întrebări pe care le am, dacă răspunsurile vor vrea să vină, sau pentru a mă întoarce și cu mai multe întrebări. Cum va fi? Voi putea răspunde doar în mai când voi termina pelerinajul. Buon Camino!

https://www.facebook.com/drumulcatremineinsumi/

În paralele cu această acțiune - Pelerinajul spre Santiago - voi desfășura o campanie pe parcursul întregului an 2017, campanie ce se leagă foarte mult cu gândurile de la începutul acestui text - ajutorarea celor aflați în dificultate. Cam ce am de gând să fac, dar mai ales să facem: 

- Anul acesta voi împlini 27 de ani. Plecând de la acest fapt, am luat hotărârea de a face mai multe lucruri. Pe unele le voi putea îndeplini singur, pentru altele voi avea nevoie de sprijinul fiecăruia dintre voi. Oricât de mic sau mare ar fi acel sprijin, va conta enorm pentru cei care vor beneficia de disponibilitatea noastră.

- Voi alerga 2700 km pe parcursul întregului an. Acest obiectiv îl voi îndeplini singur, iar la altele vin-o și tu în sprijinul celor care au nevoie de noi. 

- Voi parcurge 2700 km pe bicicletă. Vă invit și pe voi la o plimbare!

- Pentru cei 2700 km, împreună cu voi, haideți să oferim un cadou de 2700 euro copiilor care au nevoie de sprijinul nostru!

Toate cele menționate mai sus fac parte dintr-o idee de început. Ele pot fi îmbunătățite pe parcursul întregului an. Invit pe fiecare în parte să se simtă liber pentru a oferi un feedback și vă încurajez să oferiți o donație.

Împreună putem face un pic mai bună lumea în care trăim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Am luat decizia de a-mi asculta intinctul, adevăratul eu. Am decis să aduc la viață lucrurile pe care simt că vreau să le fac, trecând pente toate fricile, piedicile, criticile, ”sfaturile bune și sincere” venite din partea prietenilor și cunoștințelor. Plecând de la această acceptare a sinelui, am decis pentru început să dau viață următoarelor două lucruri. Chiar dacă par

 

29 Donații

1,000 RON
29 Dec 2017
13 May 2017
Buen Camino!!!
12 May 2017
Donatie pentru copiii bolnavi de cancer prin proiectul prietenului Petru Arcana
09 May 2017
Aceasta donație face parte din campania ”Pana pe 1 iunie, fa cadou 10 lei copiilor bolnavi de cancer” - http://drumurisioameni.ro/fa-cadou-10-lei-copiilor-bolnavi-de-cancer/
09 May 2017

Anonymous

55 RON
05 May 2017

Anonymous

30 RON
03 May 2017
Buen Camino
27 Apr 2017

Lucia Hen

50 RON
De la mine putin, de la Dumnezeu mai mult,pentru o cauza nobila.
25 Apr 2017
Buen Camino, Petru! Oriunde te vei afla!
12 Apr 2017
24 Mar 2017
Wishing you every success!
23 Mar 2017
13 Mar 2017

Anonymous

75 RON
01 Mar 2017

Anonymous

50 RON
Mult, mult succes! Dumnezeu sa te insoteasca in drumurile tale de departe sau de aproape, in fiecare an si-n fiecare zi, in fiecare decizie pe care o iei sau o vei lua!
27 Feb 2017
Stiu ce insemna atat lupta lor, dar si determinarea ta!
23 Feb 2017
17 Feb 2017

Anonymous

75 RON
16 Feb 2017
Vă felicit pentru inițiativă și vă doresc succes în ducerea ei la îndeplinire. Contribui și eu cu o sumă modestă. Vă voi urmări postările dv. de pe Camino. Mi-aș dori mult să parcurg și eu acest drum inițiatic însă sănătatea nu-mi permite. Vă rog să luați cu dv. și setea mea arzătoare de a-l căuta pe Sf. Iacob și de mă regăsi pe mine însumi, cu binecuvântarea lui. Buon camino!
16 Feb 2017

Madalina Paula Bujoreanu

75 RON
Succes in realizarea scopului propus! Felicitari Petru pentru implicare si entuziasm!!!
12 Feb 2017

Anonymous

150 RON
CUnostinte
06 Feb 2017

Anonymous

150 RON
Prieteni
03 Feb 2017

Anonymous

520 RON
Prieten
19 Jan 2017

Anonymous

250 RON
Prieteni
19 Jan 2017
Mult succes in ceea ce faci.
18 Jan 2017
Bafta !
18 Jan 2017
Mult succes!
16 Jan 2017

Anonymous

200 RON
16 Jan 2017
Mă bucur să pot face pe altcineva bucuros! :D Fii binecuvântat, Petru! Tu și toți copiii care vor primi ajutorul dela tine :)
13 Jan 2017
Petru Arcana : Asociatia Little People Romania
Anul acesta voi alerga și voi pedala 2700 km pentru a susține copiii bolnavi de cancer din Asociația Little People