Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Anul acesta am ales sa îmi donez ziua de naștere celor care mi-au cucerit inima cu zâmbetele, îmbrățișările și cuvintele lor sincere. Sunt copii și tineri abandonați din Centrele de Plasament, care își ascund suferința in spatele măști care poarta numele de "zâmbet". Au povesti de viața care merita ascultate, povesti care mi-au făcut sufletul sa lăcrimeze atunci când le-am auzit și care mi-au trezit motivația de a investi in ei.

Evident ca îmi place toată afecțiunea și atenția cu care sunt înconjurată de ziua mea, iar uneori ma simt pur și simplu copleșită de surprizele care mi se fac. Însă anul acesta îmi doresc sa dau mai departe ceea ce Dumnezeu mi-a dăruit, bucurie, dragoste, atenție dar mai ales șansa la o viața decenta!

Deci?! Fără flori și cadouri frumos ambalate! Faceți-le lor un cadou special de ziua mea, donați aici suma pe care aveți de gând sa o investiți in cadoul meu și sprijiniți proiectul Asociației ADDIP "Cei de ieri pentru cei de azi"!

"Fii excepția celor care caută excepția și nu locul comun al celor mulți".

Va mulțumesc,

Andreea


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.D.D.I.P.

A.D.D.I.P. (Asociația pentru Dezvoltarea Durabilă și Integrare Profesională) facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Scopul proiectului Cei de IERI pentru cei de AZI este dezvoltarea abilităţilor de viaţă independentă a unui grup de 20 de adolescenți prin instruirea a 4 tineri, care au aparținut de Sistemul de Protecție a Copilului și care și-au depășit condiția, ajungând modele de succes pentru cei care sunt cum au fost și ei. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

Gașca vesela

350 RON
27 Jan 2017

Anonymous

50 RON
Uite asa isi face omul palat pe lumea cealalta :). Felicitari pentru initiativa. La multi ani sanatosi si fericiti!
25 Jan 2017
23 Jan 2017