Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Claudia Tănase Organizația Salvați Copiii

91.5% Complete
1,830 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
13
Donații

Proiectul celor de la “Salvați Copiii” nu îmi este străin. Îi urmăresc de ceva vreme, i-am susținut în trecut și am văzut rezultatele. Văd în ultimele zile din ce în ce mai multe fotografii și povești sumbre despre condițiile de spitalizare din maternitați si secții de pediatrie, mult mai rele decât cele din penitenciare. Sunt imagini greu de suportat. 

Proiectul “Fiecare copil contează” își propune dotarea cu echipamente medicale moderne a cât mai multor maternități din toata țara, în încercarea de a schimba o statistica sumbră: în prezent în România la fiecare 6 ore un copil mai mic de 1 an moare, cauza principală fiind nașterile premature. Rata mortalității infantile în România este cea mai ridicată din Europa. O treime din acesti copii pot fi salvați dacă spitalul este dotat cu echipamentele necesare. 

Sunt multe proiecte/cauze importante în care merită să investim timp și bani. Totuși, în cazul unora dintre ele, caracterul de gravitate și urgență nu ne dă de ales, nu se mai pune problema că ar fi doar o opțiune. 

Sunt momente în care lucrurile mi se par atât de grave sau greu de rezolvat încât mă simt copleșită. Totuși, în cea mai mare parte a timpului cred ca dacă fiecare dintre noi am investi timp în mod constant în a salva un om care are nevoie, în a schimba în bine ceva, comunitatea în care trăim ar fi mult mai aproape de ceea ce ne dorim să fie. 

Anul acesta de ziua mea îmi doresc un singur cadou: să mă ajutați să creștem șansa la viață a acestor copii. Dacă voiați să îmi faceți un cadou, donați suma respectivă pentru acest proiect.

Poate pare puțin, dar asta este doar o zi din cele 365 din an, iar eu sunt doar unul din cei  mulți galantomi care susțin aceste proiecte. Putem alege fiecare unde investim mâine. Iar împreună putem avea un impact major.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

13 Donații

Gabriel Ursu

La multi ani, Claudia!
05 Mar 2017
La multi ani, Claudia! : - )
01 Mar 2017
Bravo Claudia!
24 Feb 2017

Catalina

La multi ani!
22 Feb 2017

Anonymous

LMA!
22 Feb 2017

Anonymous

25 Feb 2017
Sa fii fericita si sa ne bucuri mereu cu zambetul tau minunat :)
17 Feb 2017

daniel musat

15 Feb 2017
14 Feb 2017

Anonymous

14 Feb 2017

Anonymous

10 Feb 2017