Florin Zamfir se-ncumetă să "biciclească" pentru copiii cu TSA

 

Florin Zamfir Help Autism

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De obicei nu sunt foarte consecvent în ceea ce fac, dar când acel ceva vine din pasiune și convingere, sunt întotdeauna sigur că reusesc, iar acesta este un sentiment foarte plăcut.

Acum acel ceva este dorința mea de a sprijini copiii diagnosticati cu TSA, participând la Rocket Bike Fest în data de 1 iunie 2014!

Mă simt onorat să pot face asta și te convoc și pe tine la o mică donație, oricât ar fi ea de mică… Împreună putem să ne bucurăm de o lume mai bună! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Concursul de ciclism cross country organizat de Asociația Help Autism și BikeXpert revine cu două ediții și anul acesta în Pădurea Cernica. Vă așteptăm cu mic cu mare, avem piste și distracție pentru fiecare! Informatii despre înscrierile la http://www.rocketbike.ro/?page_id=14   Ca și în 2013, când cele două ediții au însemnat șansa spre diagnostic precoce pentru mai bine

 

2 Donații

29 May 2014
Am spart gheta !! Sa pedalezi cu zambetul pe buze si cu gandul ca faci un gest nobil. Ma inclin bre Poftim :)
28 May 2014
Florin Zamfir : Help Autism
Florin Zamfir se-ncumetă să "biciclească" pentru copiii cu TSA