Concurez la Rocket Bike pentru copiii cu autism!

 

Vlad Lascăr Help Autism

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În urmă cu trei săptămâni am intrat ca voluntar în echipa Help Autism unde am avut plăcerea de a cunoaște niște oameni extraordinari ce își dedică timpul și energia pentru a duce mai departe acest proiect. M-am simțit motivat de atitudinea lor și in egală măsură de dorința mea de a face un lucru bun pentru acești copii.

Fiind pasionat de XC și aflând de inițiativa Help Autism de a organiza un eveniment care are drept scop strângerea de fonduri pentru susținerea, evaluarea, diagnosticarea și recuperarea copiilor care suferă de autism m-am înscris la Rocket Bike Fest cu dorința de a aduce ceva în plus pe lângă orele petrecute în asociație.

Mulțumesc tuturor celor ce doresc să facă o donație pentru că, oricât de mică, împreună vom ajuta un copil să înteleagă lumea noastră!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Concursul de ciclism cross country organizat de Asociația Help Autism și BikeXpert revine cu două ediții și anul acesta în Pădurea Cernica. Vă așteptăm cu mic cu mare, avem piste și distracție pentru fiecare! Informatii despre înscrierile la http://www.rocketbike.ro/?page_id=14   Ca și în 2013, când cele două ediții au însemnat șansa spre diagnostic precoce pentru mai bine

 

1 Donații

29 May 2014
Vlad Lascăr : Help Autism
Concurez la Rocket Bike pentru copiii cu autism!