Da, si eu pot sa fiu GalantOM

 

Florin Munteanu Asociaţia Sprijin pentru Diabet

24% Complete
120 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Da, si eu pot! ce bine suna aceste vorbe! 

Un proiect care deschide o usa celor care trebuie sa fie ajutati!

Copiii cu diabet zaharat tip 1 merita o viata mai usoara, merita sa beneficieze de sisteme moderne de monotorizare continua a glicemiei, pentru a le permite parintilor sa aiba o viata cat mai aproape de normal. Mai putine intepaturi zilnice, mai mult timp pentru a se juca, a trai copilaria alaturi de ceilalti copii fara a-si intrerupe jocul pentru a se monitoriza si toate astea de cel putin 10 ori pe zi. Pentru a-i sustine pe Gabriela si Cristian in demersul lor, pentru a-i incuraja in Turul Romaniei pe bicicleta, am ales sa sustin proiectul lor. Ii cunosc si stiu ca acesti oameni vor duce la capat ce si-au propus iar la final si ce-i mai important, copii vor avea de castigat o viata mai usoara! Sustineti si voi Da, si eu pot!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia Sprijin pentru Diabet a aparut cu scopul declarat de a identifica, initia, organiza si promova orice fel de actiuni care sa contribuie la profilaxia, combaterea si tratarea bolilor metabolice, a diabetului zaharat.

SUSŢIN PROIECTUL

Da, si eu pot (ASD)

La finalizarea proiectului Da, si eu pot, Asociatia Sprijin pentru Diabet va folosi fondurile pentru a asigura sisteme de monitorizare si consumabile pentru 13 copii din familii defavorizate care nu-si permit investitia a 2,500 lei/sistem.

Pentru a ajuta cat mai multe familii sa aiba un trai apropiat de normal, Gabriela si Cristian si-au propus sa spuna Da, si eu pot sa fac turul Romaniei pe bicicleta. Aceasta este o provocare pentru Gabriela, care are diabet tip 1 inca din anul 2002, si vrea doua lucruri: 1. sa ajute copii care nu-si permit sa aiba un sistem de monitorizare continua a glicemiei; 2. sa dovedeasca ca poti face 3

 

4 Donații

Anonymous

30 RON
15 May 2017

Anonymous

30 RON
06 Apr 2017

Anonymous

30 RON
06 Apr 2017
Da, si Aida poate
06 Apr 2017