NO SMOKING pentru familia Bertalan

 

Vlad Hosu Prima Data ACASA

84.5495% Complete
1,691 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
9
Donații

Am auzit povestea, mi-a surâs propunerea enorm și-am acceptat-o fără a sta prea mult pe gânduri! De ce? Pentru că familia Bertalan a trecut prin niște incercări foarte grele, pe care eu le pot înțelege și din punct de vedere medical, dar totodată și pentru că merită să aibă o casuță a lor căreia să-i spună cu adevărat acasă.

Ideea e simplă: Erika, Istvan și fiica lor, Noemi sunt o familie cu trăsături printre care se regăsesc optimismul, munca și veselia. Soarta i-a încercat din plin iar noi avem șansa de a re-echilibra balanța. Fiecare gest contează si merită! Eu am ales să mă las de fumat timp de o lună, iar acei bani să ajute familia Bertalan.

Fiecare are în viața lui anumite vicii, mofturi sau lucruri a căror valoare adaugată este 0. În schimb, dacă reușim să renunțăm la ele timp de o lună, iar echivalentul lor îl donăm in bani familiei Bertalan, atunci valoarea lor există cu adevărat, iar pe noi ne fac mai sănătoși. Așadar, tu de ce te poți lipsi timp de o lună? Hai să-i ajutăm pe Erika si Istvan să aibă și ei o viață mai frumoasă ~acasă~.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

O locuinta este mai mult decat un simplu adapost - locuirea in conditii umane ofera demnitate, siguranta, echilibru si este fundamentala dezvoltarii armonioase a familiilor noastre si a comunitatii in care traim. A locui adecvat, decent si sanatos este un drept fundamental al omului. Asociatia Prima Data ACASA promoveaza ideea ca locuirea in conditii decente se afla la baza dezvoltarii personale, profesionale si sociale a oricarui individ si oricarei familii.

Istvan și Erika Bertalan sunt căsătoriți de 12 ani. Locuiesc, împreună cu fiica lor Noemi și cu bunica, într-o casă la o aruncătură de băț de centrul Clujului. E o casă veche de cărămidă, neizolată, cu o bucătărie micuță și un colț de baie, și o cameră unde toți încearcă să își găsească locul fără să deranjeze pe ceilalți.

Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru noul an, noi îți lansăm o provocare: rezistă să nu fumezi timp de 30 de zile pentru o cauză caritabilă. Ce trebuie să faci? Alegeți o cauză caritabilă în care crezi și pe care vrei să o susții. Poți să alegi o organizație care deja

 

9 Donații

10 May 2017

Anonymous

211 RON
01 May 2017
28 Apr 2017
28 Apr 2017

Anonymous

150 RON
21 Apr 2017

Sigrid

150 RON
05 Apr 2017

Réka Csűrös

30 RON
04 Apr 2017

Anonymous

150 RON
03 Apr 2017
450 RON
03 Apr 2017