Împreună facem copiii să zâmbească :)

 

100% Complete
1,265 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
16
Donații

Bună!

Astăzi vin cu o rugăminte la tine. Sunt voluntar în cadrul unui program pe care am ajuns să îl îndrăgesc foarte mult, mai ales pentru spiritul său. Este vorba despre programul educațional „Ajungem MARI” al asociației Lindenfeld, prin care 2000 de copii și tineri din centrele de plasament din București și din alte 25 de județe primesc sprijin, încurajare, noi prieteni și modele de urmat. 

Prin proiectul "Dă-ți pasiunea mai departe" copiii participă săptămânal la ședințe de pregătire școlară, cursuri interactive și ateliere creative. Totul se învață prin JOC, într-un mod cât mai atractiv, pentru ca cei mici să îndrăgească educația și să descopere cu bucurie și curiozitate ce oportunități li se deschid. Totodată, asociația organizează și tabere pentru acești copii, pentru ca experiența lor socială și educativă să fie cât mai completă. Nivelul de dedicație și profesionalism al echipei m-a impresionat din prima zi, și de aceea îmi doresc foarte mult să continue.

Proiectul în sine întâmpină o problemă de sponsorizare, motiv pentru care am decis să iau parte activă în a-l susține. Voi dona și eu, dar nu pot face totul singur, așa că apelez la tine, și la prietenii tăi, și la prietenii prietenilor tăi, să ne ajutați, fiecare, cu cât vă lasă inima, ca să reușim să ducem proiectul mai departe. 

Obiectivul meu e destul de ambițios, dar e așa pentru că, eu unul, știu ce înseamnă să vrei și să nu poți și vreau ca măcar acești copii să nu simtă lipsurile pe care eu le-am simțit în trecut. Vreau să îi ajut cât de mult pot, și vreau sa îi învăț să viseze mare, și să lupte pentru visele lor mari. De asta și obiectivul meu este mare.

Ce poți să faci concret? 
-să donezi pe această pagină, cât te lasă inima să donezi :)
-să dai mai departe colegilor, prietenilor, și prietenilor prietenilor tăi, pentru ca, împreună, să facem copiii să zâmbească :)

Îți mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj și pentru sprijinul tău și îți urez să îți transformi și tu visele în realitate :D

Cu mare drag,

Andrei


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Ne jucăm Catan și susținem educația copiilor și tinerilor din centre de plasament și medii defavorizate prin programul educațional Ajungem MARI.  Voluntarii Ajungem Mari folosesc multă joacă și metode interactive prin care copiii și tinerii învață cu bucurie, își îmbunătățesc abilitățile, descoperă lumea și ce vor să devină.  Astfel, în Concursul caritabil de Catan,

 

16 Donații

Anonymous

75 RON
Succes!
14 Apr 2017
I'm honoured very much to donate. I wish you all the best in your life! God bless you all!
14 Apr 2017

Anonymous

50 RON
:)
14 Apr 2017

Anonymous

50 RON
14 Apr 2017

Anonymous

30 RON
Ma bucur de acest prile! Mult succes si pe viitor in astfel de activități!
14 Apr 2017

Ionela RUGINĂ

30 RON
Mult noroc în activitatea ta, Andrei! Ai același suflet pur pe care l-am cunoscut!
13 Apr 2017

Anonymous

100 RON
Pentru că noi credem în Iepuraş!
12 Apr 2017

Anonymous

50 RON
12 Apr 2017

Anonymous

100 RON
12 Apr 2017

Melavai

300 RON
Fie de folos
12 Apr 2017
11 Apr 2017
Pentru copii!
11 Apr 2017

Anonymous

100 RON
Sper sa reusiti sa aduceti cat mai multe zambete pe chipurile copiilor :)
11 Apr 2017

Anonymous

20 RON
Ma incanta asemenea proiecte! Suntem responsabilizati de viata pe care o primim sa ne oferim sprijin si sa incestim resurse in cei care vin in urma noastra, pentru a reusi sa ii ghidam si sa ii incurajam sa creasca increzatori in puterea lor de autodepasire. Foarte frumos! Consider ca in astfel de initiative se regaseste, foarte clar,natura umana adevarata pe care cu totii o avem. Succes!
11 Apr 2017

Anonymous

75 RON
Fiecare copil merita o sansa la educatie, o sansa la o viata decenta.
11 Apr 2017
hai sa facem copiii sa zambeasca :D
11 Apr 2017