Camino de Santiago, drumul sperantei pentru Rares

 

Andra Craciun Asociația ONEKIND

24.35% Complete
2,435 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
22
Donații

[ENG BELOW]

In fiecare zi ne scriem povestea de viata cu speranta ca zbaterile noastre vor conta, la un moment dat. Ca vom reusi, cu putin noroc, ca in cele din urma, sa dam sens si scop fiecarei respiratii, fiecarei priviri, fiecarui pas. De cateva luni, de cand am luat decizia de a merge pe El Camino, viata mea a capatat culorile curcubeului pentru ca mi-am gasit SENSUL si SCOPUL. Altfel spus, l-am intalit pe Rares. Un zbor desupra norilor, o privire furata printre scaunele avionului, doua manute jucause si o intalnire providentala care avea sa imi aduca bucuria si motivatia de a merge pana la capatul lumii…

De ce spun asta?

Camino de Santiago este drumul strabatut pe jos de pelerini din toata lumea, pornind din Saint Jean Pied de Port (Franta) pana la Santiago de Compostela (Spania) si se continua pana la Finisterre (considerat a fi capatul lumii in prima jumatate a sec. XI) - in total undeva la 900 km.

Incep calatoria vietii mele pe 20 mai si sper ca Divinitatea sa ma ajute sa o inchei pana la sfarsitul lunii iunie. Nu voi fi singura. Rares locuieste deja in sufletul meu si va fi acolo pentru a alunga orice gand de renuntare, atunci cand, poate, drumul va deveni mai greu.

Pentru mine, El Camino poate fi sfarsitul unor lupte pe care le-am  purtat ani de zile cu norii si intunericul meu. Pentru Rares, El Camino e inceputul unui scenariu de viata mai fericit.  

Rares si parintii lui se lupta in fiecare zi cu sindromul Allan-Herndon-Dudley. Au nevoie de noi si de generozitatea noastra!

Donati, va rog, putina speranta! Impreuna am putea sa-i oferim lui Rares un pasaport pentru o viata mai buna!

________________________

Camino de Santiago, the road of hope for Rares

Every day we’re writing the story of our lives in the hope that our efforts will make a difference at some point. That we will manage, with a bit of luck, to give purpose to our every breath and every step. Ever since I took the decision to walk on Camino de Santiago my life blossomed with the colors of the rainbow because I found my PURPOSE. In other words, I met Rareș. A flight over the clouds, a brief glance between the plain’s seats, two playful little hands and a providential encounter that was about to bring me the joy and the motivation to go until the end of the world.

Why am I saying all this?

Camino de Santiago is the road that pilgrims all over the world are walking, from Saint Jean Pied de Port (France) until Santiago de Compostela (Spain) and continues up to Finisterre (considered to be the end of the world in mid XIth century) There are about 900km.

I’m starting the journey of my life on May 20th 2017 and I hope, with a bit of devine help, I will manage to finish it by the end of June. I will not be alone. Rareș already lives in my heart and he will be there to drive away any thoughts of giving up when the journey will get though.

For me, El Camino may be the end of a battle I have fought for years against my own darkness. For Rareș, El Camino is the beginning of a different life scenario, a happier one perhaps.   

Rareș and his parents are battling every day an extremely rare syndrome called Allan-Herndon-Dudley. They need us and our generosity.

Please donate a bit of hope! Together we could give Rareș the chance of a better life!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare dintre noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.

Andreas-Rares a fost diagnisticat la varsta de un an cu un sindrom extreme de rar numit Allan-Herndon-Dudley.

[ENG BELOW] Camino de Santiago este drumul strabatut pe jos de pelerini din toata lumea, pornind din Saint Jean Pied de Port (Franta) pana la Santiago de Compostela (Spania) si se continua pana la Finisterre (considerat a fi capatul lumii in prima jumatate a sec. XI) - in total undeva la 900 km.   Incep calatoria vietii mele pe 20 mai si sper ca Bunutul sa ma ajute sa o inchei pana la sfarsitu

 

22 Donații

Suntem cu voi!
22 Aug 2017
Rares sa ai parte de multa lumina si de protectia divina.La multi ani ,Andra!Esti un suflet mare.
06 Aug 2017

Anonymous

75 RON
sanatate
02 Aug 2017
.... și multă sanatate, respect și speranța, multă speranța
01 Aug 2017
19 Jul 2017

Mihaela Ionescu

300 RON
Din tot sufletul.
17 Jul 2017

Anonymous

450 RON
17 Jul 2017

George

50 RON
Sanatate maxima
19 Jun 2017

iulia

100 RON
26 May 2017
25 May 2017

Anonymous

150 RON
22 May 2017
18 May 2017
29 Apr 2017
Pentru Rareș
28 Apr 2017

Oana

200 RON
Draga Rares, sper ca banii acestia sa-ti fie de folos. Sper, de asemenea, sa bati toate statisticile. Esti un copil frumos si bun!
27 Apr 2017

Anonymous

75 RON
Esti eroul nostru si suntem alaturi de tine si de parintii tai la fiecare pas. Curaj!
27 Apr 2017
Succes!!!
27 Apr 2017

Anonymous

30 RON
Doamne ajuta, Rares! Doamne ajuta, Andra!
27 Apr 2017
Buen Camino
27 Apr 2017
27 Apr 2017
Buen Camino! <3
27 Apr 2017

Cristiana Bacalu

75 RON
❤️❤️❤️
27 Apr 2017