Cel mai frumos cadou de ziua mea - O zi la Salina

 

Aurelia Stoian ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

100% Complete
1,154 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

                                            O zi la Salina.

 

      Cu drag imi ofer ziua mea de nastere pentru Liviu. Nu doresc flori, cadouri si nici  bomboane. Vreau sa imi petrec ziua alaturi de Liviu si prietenii lui, 15 rezidentii, in Salina, sa ma pot bucura vazandu-l respirand aerul sarat, chiar si pentru o zi.

O ofer, pentru ca stiu, ca oameni ca Liviu au atata nevoie de ea.

Poate va intrebati acum cine este Liviu…..Ei bine, aflati ca, Liviu este unul din rezidentii nostrii. Din pacate, acesta sufera de o afectiune pulmonara grava.

In urma cu doi ani, din cauza stadiului avansat al bolii, a fost externat si trimis acasa pentru a-si trai ultimele clipe alaturi de oamenii dragi si de prieteni.Odata ajuns in centrul nostru, fiecare ,,mama” de aici l-a ingrijit si s-a rugat pentru el asa cum a stiu ea mai bine.

Astazi, Liviu este in continuuare alaturi de noi. Mai mult decat atat, de curand a implinit varsta de 37 de ani, zi onomastica pentru care a luptat ca sa fie si anul acesta printre noi.

Si daca el, slabit de puteri, si atat incercat de viata, a putut sa lupte astfel incat sa putem sa ne bucuram cu totii de adaugarea unui nou crin in buchetul vietii, atunci noi, cei din marea lui familie, nu putem ramane nepasatori, si dorim sa il rasplatim pentru tot acest efort, cu o zi petrecuta in Salina.

    Lucrurile marete vin din gesturi simple…..din suflet, pentru suflet!

            Cu drag, Aurelia

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială, starea de sănătate are dreptul la o viaţă demnă şi decentă.

CASA BRIDGET, înfiinţată în anul 2003 în cadrul Asociaţiei Bunul Samaritean din Nicoreşti, este în prezent ,,acasă” pentru 16 adulţi cu dizabilităţi, oferindu-le găzduire și îngrijire pe o perioadă nedeterminată.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

7 Donații

Anonymous

150 RON
Din suflet pentru Aurelia
15 May 2017
03 May 2017

Anonymous

40 RON
02 May 2017
La multi ani Aurelia, good luck with donations
01 May 2017

Anonymous

484 RON
01 May 2017

Anonymous

250 RON
28 Apr 2017

Anonymous

150 RON
La multi ani Aurelia - felicitari! o zi minunata :)
27 Apr 2017
Aurelia Stoian : ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN
Cel mai frumos cadou de ziua mea - O zi la Salina