Cursa pentru copii

 

Raluca Rumega Organizația Salvați Copiii

56% Complete
140 RON
Sumă strânsă
250 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Un copil mai mic de 1 an moare la fiecare 6 ore în România.
Alerg în echipa organizației Salvați Copiii pentru că mă regăsesc pe deplin în cauza lor și anume aceea de a-i ajuta pe micuții născuți prematur să aibă parte de o șansă la viață.
Mânuța unui copil născut prematur e la fel de subțire precum degetul nostru mare, iar fără incubatoare și aparatură de specialitate, șansele lor de supraviețuire scad în fiecare minut.

Dacă și tu crezi că micuții născuți prematur au dreptul la viață și că împreună putem într-adevăr schimba lucrurile în bine, poți dona pentru dotarea maternităților din România; și nu uita: fiecare gest contează!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

2 Donații

Mihai C

40 RON
Hai ca mai ai 3 zile si bara aia nu se prea mișcă
10 May 2017
Mult noroc
28 Apr 2017
Raluca Rumega : Organizația Salvați Copiii
Cursa pentru copii