Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Diana Grigor Asociaţia Copiii, zâmbete și vise

3.1724137931034% Complete
460 RON
Sumă strânsă
14,500 RON
Target
4
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor,dar mai ales cand vine vorba de copilul tau. Anul acesta am hotărât să imi dăruiesc ziua de naștere celui mai frumos cadou pe care l-am primit de la Dumnezeu,adică ficei mele Aicha. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poti face este sa fii alaturi de mine,și în loc să imi faci un cadou,te invit sa fi alaturi de prințesa mea , sa o ajutam sa se bucure de o copilărie normala ca toti ceilalti copilași de varsta ei.  Donand catre aceasta cauza,ea ar putea sa continue tratamentele,iar eu as avea fata mult mai luminată,uitandu-ma la progresele făcute cu ajutorul vostru.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o asociaţie care apără şi promovează drepturile şi interesele copiilor cu dizabilităţi şi ale famiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Aicha

Aicha este diagnosticată cu paralizie cerebrală, tetrapareză mixtă, accentuată pe partea dreaptă cu tulburări de coordonare, retard psihomotor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

23 May 2017
07 May 2017
La multi ani pisi!!
07 May 2017
04 May 2017