Ramona alearga pentru educatia copiilor cu United Way

 

Ramona Birau United Way Romania

53% Complete
530 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
13
Donații

Salut. Sunt Ramona Birau si pe 6 octombrie am participat pentru a doua oara la stafeta-maraton alaturi de echipa Accenture. Am alergat pentru a sustine educatia copiilor fara posibilitati materiale sprijiniti de United Way. Va invit sa sustinem impreuna aceasta cauza.

Fiti si voi alaturi de mine la linia de start si finish printr-o contributie. Este o buna ocazie sa ne gandim si sa facem ceva pentru cei mai putin norocosi decat noi, pentru ca de multe ori ritmul vietii nu ne permite sa consideram si acest lucru.

Pe 6 octombrie am alergat pentru educatie. Luati atitudine: Fiti generosi!

Multumesc,

Ramona

Ce inseamna LIVE UNITED? Este indemnul United Way de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, care au nevoie de sprijin. Cum? E simplu: Doneaza. Fii voluntar Actioneaza. LIVE UNITED.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

 

13 Donații

Te sustinem spiritual :)
06 Oct 2013
Ramona, bafta! Iti tinem pumnii!
03 Oct 2013
02 Oct 2013
Pentru cea mai inimoasa fata din echipa de maratonisti Accenture! :) Bafta, Ramona!
30 Sep 2013
27 Sep 2013
Syssss....aleargaaaaaa.......
26 Sep 2013
Dar sa sunstinem cauza!! :)
26 Sep 2013
Succes Ramona!
26 Sep 2013
Run Yasmine, run like the wind :)
26 Sep 2013
25 Sep 2013
Mona alearga si eu donez. Donez pentru copiii de azi care sunt adultii de maine...iar un adult fara educatie e o problema perpetua a societatii.
25 Sep 2013
Ramo fuuuuuuugi! Good luck!
24 Sep 2013
Hai Romonaaaa!
24 Sep 2013