Mihai alearga pentru educatia copiilor cu United Way

 

Mihai Popescu United Way Romania

64.545454545455% Complete
710 RON
Sumă strânsă
1,100 RON
Target
11
Donații

Salut! Ma numesc Mihai Popescu si pe 6 octombrie am alergat in cursa de semimaraton  la Maratonul International Bucuresti.

Impreuna cu alti colegi de la Accenture am alergat pentru educatia copiilor. De curand sunt si eu tatic si imi dau seama cat de mult conteaza un start bun. Multi copii nu au avut norocul de a accesa o educatie care sa le permita sa se ridice deasupra problemelor si sa fie independenti, iar cursul pe care il urmeaza viata lor este sinuos si dificil. Prin ajutorul acordat, cativa din cei mici care au nevoie de sprijin, vor putea avea optiuni pentru viitorul lor. Cei norocosi pot sa ajute cu o donatie si un gand bun.

Echipa United Way va ajuta peste 1.000 de copii ce provin din familii cu situatii dificile (parintii au venituri insuficiente sau someri, familii monoparentale, sau cu multi copii, fara conditii de locuit, etc.). Copiii inclusi in acest program primesc ingrijire specializata, ajutor pentru a recupera ceea ce nu au invatat la timp, dar si rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici e uneori singura masa calda a zilei.  

Pe 6 octombrie, am terminat  21 kilometri, semi-maraton. Tinta pe care mi-am propus-o este sa strang 1100 RON, cate 50 de RON pentru fiecare kilometru pe care il voi avea de alergat (aproximativ 10 EUR pe kilometru alergat).

Pentru aceasta am nevoie de ajutorul tau si te rog sa dam impreuna o semnificatie utila fiecarui kilometru printr-o donatie.

Iata cum poti sustine acest proiect:

1. Doneaza orice suma de bani folosind aceasta pagina special creata. Procesul este unul foarte simplu si dureaza doar 3 minute. Tranzactia se va desfasura in siguranta iar ajutorul tau conteaza.

2. Raspandeste vestea printre prietenii tai. Da “share” la aceasta pagina si vorbeste-le despre proiect. Impreuna putem face o diferenta.

3. Nu in ultimul rand, vino pe 6 octombrie in Piata Constitutiei la startul maratonului, sau oriunde pe traseu, pentru a incuraja alegatorii. Toti vom avea nevoie de sustinerea ta!

 Doneaza. Fii voluntar. Actioneaza. LIVE UNITED!

 Multumesc,

Mihai

***

Hello! My name is Mihai Popescu and on October 6th I ran the half-marathon at the Bucharest International Marathon.

Together with other colleagues from Accenture we ran for the education of children. Recently I became a father and I realize how important a good start is in the education of a child. Many children didn’t have the chance to access an education that enables them to rise above problems and to be independent. The course of their life is sinuous and difficult. With your contribution, some of the children who need support may have options for their future. The lucky ones can help with a donation and a good thought.

The United Way Team helps more than 1,000 children from families with difficult situations (parents with insufficient income or unemployed, single parents, or with many children, without housing, and so on). Children enrolled in this program receive specialized care, help to get back on track and supplies in order to go to school; the lunch they receive there is sometimes the only hot meal of the day.

On October 6th , I ran almost 22 km, the half-marathon. My target is to collect 1100 RON, 50 RON each for every kilometer (about 10 EUR per kilometer I run).

In order to accomplish this, I need your help and ask you to give useful meaning to each kilometer though a donation.

Here’s how you can help:

1. Donate any amount of money, using this page. The process is very simple and it takes only 3 minutes of your time. The transaction is secure and the donation will help a lot.

2.Spread the word about the project. Share this page with your friends and tell them to join us. Together, we can make a difference.

3.And last but not least, if you happen to find yourself in Bucharest on 6th of October, join us downtown to cheer the runners. Your encouragement really matters!

You can Give. Advocate. Volunteer. LIVE UNITED

 So, what do you say? Let’s get involved!

Mihai

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația United Way România sprijină programe și inițiative sociale care îmbunătățesc viețile copiilor, adulților și vârstnicilor aflați în dificultate. Programele organizației se concentrează pe cele trei direcții care pun bazele unei comunități prospere: acces la o EDUCAȚIE de calitate, servicii bune de SĂNĂTATE și un VENIT suficient pentru a întreține o familie.

Malnutritia la copii este o problemă în România, aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriți. Mai mult decât atât, mai puțin de 10 % dintre copii practica un sport în afara programului de la școală. Din păcate, mulți părinți se afla în imposibilitatea de a le asigura orice fel de activități extracurriculare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar. Datorita lipsei lor de educație și de informare cu privire la nutriție și importanța activităților sportive, jumătate dintre părinți nu sunt nici măcar conștienți de problemele de sănătate ale copiilor lor.
Copiii au nevoie urgentă de un program de activități sportive și de nutriție adecvata lor, pentru a putea incepe o viață sănătoasă.

 

11 Donații

Go for it!
07 Oct 2013
Felicitari pentru initiativa si bafta in competitie
05 Oct 2013
100 RON
Sa-ti atingi tinta propusa!
04 Oct 2013
Succes!
04 Oct 2013
Succes!
04 Oct 2013
Succes!
04 Oct 2013
10 RON
04 Oct 2013
04 Oct 2013
:)
04 Oct 2013
Bafta, Mihai!
30 Sep 2013
Pentru o cauza buna.
26 Sep 2013