Today I choose to promote Education in Romania

 

Adnana Tudose Fundația eMAG

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru prima data cand fac asta si de acum sper sa tot fac asta. Anul acesta îmi dăruiesc ziua de naștere pentru promovarea stiintelor exacte in Romania. Daca ma cunosti intr-un fel sau altul, sau nu ma cunosti dar vrei sa imi zici 'La multi ani' altfel, iti multumesc ca esti alaturi de mine si de ziua mea ai donat pentru ceva in ceea ce cred si consider ca e motorul de schimbare a Romaniei - educatia. 

Imi doresc ca in Romania sa se aprecieze valoarea educatiei mai mult si sper ca din ce in ce mai multe centre de performanta se vor dezvolta. Multumesc ca de ziua mea esti alături de mine si ar fi minunat daca ai putea sa contribui si tu la aceasta cauza!

Centrele de performanță sunt parte a proiectului „Hai la Olimpiadă!”, axat pe sprijinirea elevilor, studenților și profesorilor cu performanțe excepționale în domeniile matematicii, informaticii și fizicii. În 2013, au fost inaugurate centre gratuite de performanță la matematică, informatică și fizică, deschise tuturor elevilor de gimnaziu și liceu din București care vroiau să învețe mai mult. În toamna anului 2014, centrele de pregătire au fost extinse – acum funcționează 9 centre în 5 orașe din țară: București, Cluj, Constanța, Iași și Timișoara. 1252 de elevi beneficiază de cursuri gratuite săptămânale, care îi ajută să își atingă potențialul real. Pentru că peste tot există copii care își doresc să învețe mai mult și profesori capabili să-i pregătească. Au nevoie doar de puțin sprijin din partea noastră.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Fundația eMAG

În vremuri de normalitate adunăm fonduri și investim în educație, cu accent pe performanța de vârf. Încurajăm valorile autentice și urmărim să atragem atenția asupra celor care ne reprezintă cu adevărat.

În aceste momente de criză ne alăturăm celor care luptă pentru sănătatea noastră.

Ajută-ne să extindem centrele gratuite de performanță la matematică, informatică și fizică în toată țara!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Adnana Tudose : Fundația eMAG
Today I choose to promote Education in Romania