Alerg pentru ca tinerii cu dizabilități aflați în grija Motivation să facă sport!

 

Ionuț Marin Fundația Motivation România

22% Complete
220 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

Sunt voluntar din partea Oracle și am decis să particip la Maratonul Internațional București din dorința de a sprijini unul din cele mai importante proiecte ale Fundației Motivation.

Cred cu tărie că dacă numărul celor implicați în diverse campanii va crește, atunci și schimbarea generată va fi mai mare. De aceea, orice contribuție cât ar fi de mică, poate produce un impact pozitiv.

Este important să știți că sumele donate vor fi utilizate după cum urmează:

- Șase tineri cu dizabilități medii și severe aflați în grija Fundației Motivation vor participa săptămânal, sub îndrumarea specialiștilor organizației, la activități sportive într-o sală de sport închiriată în comunitate

- Șase tineri cu dizabilități medii și severe aflați în grija Fundației Motivation vor participa la o tabără sportivă

- Achiziționarea de echipament sportiv pentru activitățile la care participă tinerii noștri.

Și voi vă puteți alătura!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

SUSŢIN PROIECTUL

Fii Alături de Mine!

Nicoleta este la Fundația Motivation România din anul 2004. Aici a descoperit că îi place să picteze și să realizeze bijuterii artizanale. Și-a făcut mulți prieteni și participă la competiții sportive adaptate. 

EN: Nicoleta joined Motivation Romania Foundation in 2004. She found here that she enjoys painting and creating handmade jewels. She made lots of friends at Motivation and she frequently participates in adapted sports competitions. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

2 Donații

Anonymous

200 RON
Va doresc success in toate proiectele pe care le intreprindeti
11 Oct 2017

Anonymous

20 RON
18 Aug 2017