Bucuria mea - viitor mai bun pentru copii

 

100% Complete
2,440 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
12
Donații

In floarea varstei am inteles ca cea mai mare bucurie pe care o pot primi din partea celor dragi, este sa contribui chiar si cu putin, la o viata mai buna pentru cei...FARA.: fara dragostea parintilor, fara o casa a lor, fara acces la educatie, fara o sanatate si o viata decenta. Fundatia FARA Romania mi-a devenit un partener drag in viata, ii cunosc personal, lucrezi cu ei si pentru ei de aproape doi ani.  Activitatea Fundatiei in Romania este un model de activitate caritabila si nu este doar o cauza pe care o sustin, este o cauza la care lucrez direct. Copiii FARA imi sunt dragi, ei sunt fratii si surorile Sofiei si sunt si copiii nostri. Asa ca anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor de care FARA Romania are grija ca acestia sa aiba o sansa in septembrie sa inceapa scoala in conditii mai bune si sa aiba o viata frumoasa. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii pentru acesti copii car vor sa mearga la scoala si au nevoie de putin sprijin.

Stiu ca prietenii meu sunt alaturi de mine si impreuna putem da o sansa la educatie unor ingeri!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Fundația Fara

De 30 de ani, oferim sprijin și servicii specializate pentru a atenua consecințele sărăciei, abuzului și traumei asupra copiilor, tinerilor și adulților vulnerabili, marginalizați și discriminați. 

În județul Suceava există comunități ce trăiesc în sărăcie extremă. Singurele venituri ale familiilor sunt din alocațiile sociale și muncile sezoniere. Adulții nu au loc de muncă, iar copiii adeseori abandonează școala, sau sunt la un pas să renunțe la studii, din cauza condițiilor dificile de trai. O intervenție temeinică și promptă se impune. 

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

12 Donații

Gasca Vesela

600 RON
La multi ani, Boni!
02 Oct 2017

Anonymous

250 RON
La multi ani, Boni
04 Sep 2017

Anonymous

300 RON
28 Aug 2017
30 RON
La multi ani!
23 Aug 2017
Happy Birthday, dear Boni!
22 Aug 2017
100 RON
22 Aug 2017
Cu drag
22 Aug 2017

Fabiola Meister

150 RON
La multi ani om frumos!
21 Aug 2017

Anonymous

300 RON
31 Jul 2017

Veronica Lacureanu

10 RON
La multi ani, Bonnie!
30 Jul 2017

Anonymous

150 RON
30 Jul 2017