De ziua mea imi doresc sa facem copiii fericiti!

 

Cosmina Velcu Ajungem Mari

100% Complete
590 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
13
Donații

Dragii mei prieteni,

           Anul acesta, 13 august- ziua mea de nastere, vreau sa fie despre ei...piticii din centrele de plasament! De ziua mea vreau sa facem impreuna o fapta buna si sa daruim bucurie copiilor din centrele de plasament.

           Gesturile marunte ne coloreaza viata si abia atunci cand devenim adulti ne dam seama cat am fost  de norocosi ca am crescut intr-o familie frumoasa, ca am avut parinti care ne-au iubit neconditionat si care ne-au sustinut in orice situatie,  ca am avut prieteni care ne-au fost alaturi mereu, ca am avut sansa ca in vacanta de vara sa mergem intr-o tabara, pentru ca parintii ne-au sustinut financiar.

            Copiii din centrele de plasament nu au aceasta sansa pe care noi ceilalti am avut-o!   Dorinta mea  este de  a strange minim 500 de lei  (costul pentru un an de educatie alternativa pentru un copil dintr-un centru de plasament), dorinta care sper sa mi se implineasca cu ajutorul vostru, iar pe 13 august sa primesc acest cadou frumos de la voi- o dorinta implinita. J

             Pentru ei fiecare donatie inseamna educatie, rechizite,  si sansa la un viitor mai bun. Impreuna ii motivam sa Ajunga Mari!

             Va multumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare, atentie, incredere, timp, povesti, motivatie, valori, cunostinte si multe alte lucruri pe care nu le primeste asa cum ar merita. Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor:

 

13 Donații

16 Aug 2017
14 Aug 2017
13 Aug 2017

Anonymous

20 RON
11 Aug 2017

Anonymous

50 RON
11 Aug 2017
10 Aug 2017
07 Aug 2017
La multi ani, multa sanatate si felicitari pt initiativa!!!
07 Aug 2017
07 Aug 2017

Gabriela

30 RON
07 Aug 2017
07 Aug 2017

Anonymous

30 RON
06 Aug 2017
06 Aug 2017