Sustin cauza Fundației Special Olympics România

 

Ion Vărzaru Special Olympics Romania

59.5% Complete
595 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am participat pentru prima dată la o cursă de semimaraton în luna octombrie a anului 2014 și de atunci am alergat la toate semimaratoanele organizate la București. Îmi place să fac sport încă de cand eram în liceu și nu știam încă ce rol important va juca în viața mea.

Alergatul mă motivează, mă ajută să trec peste stresul cotidian pe care îl încercăm mai mult sau mai puțin majoritatea dintre noi în ultimii ani, și îmi provoacă nenumărate stări de bucurie și împlinire, mai ales atunci când ating câte un obiectiv pe care mi l-am propus.

Deși nu reușesc să alerg chiar zilnic, fac tot posibilul să fiu pe cât de constant pot. Asta înseamnă că alerg și la 35 de grade dar și la – 15 grade. Consider că vremea nu poate fi niciodată o scuză ca să nu alergi. Un bun prieten căruia i-am spus cu ani în urmă că nu am de gând să mai alerg în acea zi pentru că ploua m-a întrebat dacă plouă cu bile de fier!

Aleg ca anul acesta sa mă alătur cauzei Fundației Special Olympics din România și să ajut sportivii cu dizabilități intelectuale să facă sport pentru o viață sănătoasă și pentru a ieși din izolare.

La rândul meu, am o dizabilitate fizică, dar acest lucru nu m-a împiedicat să duc o viața activă, o viață în care sportul a jucat un rol important: în 1999, a doua zi după ce am fost admis la facultate, am fost victima unui accident rutier ca pieton. Timp de câteva săptămâni nu se știa dacă voi supraviețui sau nu accidentului iar în final am rămas cu o paralizie completă a membrului superior drept.

Daca va place povestea mea și vreți să ajutați sportivii cu dizabilități intelectuale de la Special Olympics, voi puteți dona iar eu voi alerga pentru voi, la fel de hotărât ca în anii trecuți, doar ca mult mai motivat!

#teamspecial

www.specialolympics.ro; facebook: Special Olympics Romania


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

SUSŢIN PROIECTUL

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă. Persoanele cu dizabilități intelectuale din țara noastră se confruntă cu o realitate tristă în care sunt discriminațe din punct de vedere social, politi

 

10 Donații

succes
03 Oct 2017
06 Sep 2017

Roka

50 RON
05 Sep 2017

Anonymous

75 RON
Succes!
04 Sep 2017
Cu drag pentru cei ce se lupta cu neputinta si o biruiesc.
04 Sep 2017
Mult succes!
04 Sep 2017

Anonymous

30 RON
Ion canpionu'!
04 Sep 2017

Anonymous

30 RON
Succes!
04 Sep 2017
04 Sep 2017
04 Sep 2017
Ion Vărzaru : Special Olympics Romania
Sustin cauza Fundației Special Olympics România