Alerg pentru zâmbetele sportivilor Special Olympics România

 

Alexandra Catrina Special Olympics Romania

77% Complete
770 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Diferența între un copil sau tânăr cu dizabilități intelectuale și sportivii Special Olympics este că cei din urmă au un nivel crescut de încredere în propriile forțe, zâmbesc mai des, au simțit bucuria de a fi campioni pe un podium cel puțin o dată, au o mai bună dezvoltare motrică și, în general, o calitate mai bună a vieții.

Mă numesc Alexandra Catrina și lucrez în domeniul dizabilității. De aproape 2 ani de zile lucrez cu sportivii Special Olympics România. Anul acesta am mers pe jos peste 500 de km pe Camino di Santiago în Spania. A fost o experiență grozavă, care mi-a dat aripi! Așa că m-am gândit, ce mai înseamnă câțiva kilometri, fie ei și alergați?! Este prima oară când alerg la un maraton și nu puteam să aleg un început mai valoros decât să alerg alături de un grup de sportivi Special Olympics și de colegii mei, la Cursa Populară!

Alerg la ediția de anul acesta a Bucharest Marathon pentru a oferi șansa cât mai multor copii și tineri cu dizabilități intelectuale de a participa la competițiile Special Olympics România, pentru că știu sigur că această experiență este una care aduce plus valoare în viețile persoanelor cu dizabilități intelectuale!

#teamspecial

www.specialolympics.ro 
facebook: Special Olympics Romania

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

SUSŢIN PROIECTUL

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă. Persoanele cu dizabilități intelectuale din țara noastră se confruntă cu o realitate tristă în care sunt discriminațe din punct de vedere social, politi

 

7 Donații

Anonymous

500 RON
MARATHON 2017
09 Oct 2017

Anne Marie Batu

50 RON
Succes !
02 Oct 2017

Anda

30 RON
Felicitari si bineinteles SUCCES :)
15 Sep 2017
08 Sep 2017

Daniela Coman

30 RON
Pt ca si ei merita sa se bucure de viata
02 Sep 2017

Bobita

50 RON
Mult succes la cursa si felicitari pentru demers
01 Sep 2017

Anonymous

60 RON
Go Little Miss Sunshine!
01 Sep 2017
Alexandra Catrina : Special Olympics Romania
Alerg pentru zâmbetele sportivilor Special Olympics România