Sportul este o parte din mine

 

Andreea Inceu Asociatia Voluntarilor Invictus

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg deoarece sportul este o parte din mine, el uneste persoane si sprijina psihic si moral persoanele care au cazut la pamant si au nevoie de ajutor. Alerg pentru o cauza nobila, din placere, din respect pentru veteranii de razboi si pentru militarii romani raniti in teatrele de operatii .


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Voluntarilor Invictus este o echipa de oameni capabili sa faca diferenta, sa schimbe, sa motiveze si sa inspire.

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus Romania

Scopul acestui proiect este de a strange fonduri pentru a sustine militarii raniti in teatrele de operatiuni sa participe la jocurile paralimpice invictus.

Fondurile sunt folosite pentru cumpararea de produse sportive,imbracaminte si echipament necesare antrenamentului si reprezentarii echipei Romaniei la Invictus Games

"Ștafeta Veteranilor” este un eveniment organizat în contextul Anului Veteranilor de Război şi sărbătoririi, la 25 octombrie, a Zilei Armatei României, desfăşurat de Asociatia Voluntarilor Invictus și susţinut de Ministerul Apărării Naţionale. Ştafeta, constând în Drapelul Tricolor, va fi purtată de membrii membrii Asociatiei Voluntarilo Invictus România dar si de alti ultram

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Andreea Inceu : Asociatia Voluntarilor Invictus
Sportul este o parte din mine