Alerg pentru Fundația Motivation! Alerg pentru EI, pentru VOI, pentru MINE! 

 

Ramona Niță Fundația Motivation România

63% Complete
630 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații

Avem tendința de a lua "for granted”, de a considera by default, cele mai simple cadouri pe care viața ni le oferă.  Două mâini, două picioare, un corp perfect sănătos și odată cu el posibilitatea să urci pe cărări de munte pe propriile picioare, să te plimbi prin parc, să te duci la sală, să înoți relaxat în apa mării, să te duci în fiecare zi la muncă, să îți iubești familia așa cum e ea, cu bune și rele, să te bucuri de o bere cu prietenii în Centrul Vechi, să faci dragoste cu iubitul/ iubita... 

Par niște lucruri atât de banale încât nu-ți poți imagina cum ar fi să nu le mai poți face. Sau să nu le mai poți face atât de lejer, pentru că într-o clipă stupidă un accident te-a imobilizat într-un scaun rulant... 

"Asta nu o să mi se întâmple tocmai mie!", îți spui acum în gând. 

Poate că da...  Poate că nu...

Dar te întreb acum: crezi că vreunul din cei cu dizabilități s-a gândit vreodată că i se poate întâmplă ceva rău tocmai lui?!   

Așa că hai să ne bucurăm mai mult de cele mai simple și mărunte cadouri pe care ni le oferă viața. Și în măsura în care putem, să-i ajutăm și pe cei din jur. Cu un zâmbet, cu o îmbrățișare și, uneori, chiar cu o alergare. Sau cu încurajarea unui alergător care susține Fundația Motivation (asigură programe de recuperare activă pentru cei aflați în scaun rulant).  

Așadar, dacă mă întrebi de ce alerg, o să-ți spun... 

Alerg pentru EI - pentru că au nevoie să fim lângă ei, să-i susținem și să-i încurajăm să redevină independenți.

Alerg pentru VOI - pentru că îmi doresc să văd din ce în ce mai mulți oameni fericiți,  care apreciază lucrurile esențiale, care contează cu adevărat, din viața lor. Acestea sunt "cadouri" care merită sărbătorite în fiecare zi, în fiecare clipă, și tratate ca atare. 

Alerg pentru MINE - pentru că am descoperit în sport cea mai bună metodă de... terapie intensivă!

Acum e rândul tău să mă susții! :)
Orice sumă contează, așa că nu te gândi că e prea mult sau prea puțin.
Important e că ajuți! Fă-o acum!

Mulțumesc!
Ramona N.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

12 Donații

15 Oct 2017

Anonymous

30 RON
Succes!
15 Oct 2017

Anonymous

30 RON
Succes, Ramona! Bogdan M.
14 Oct 2017
Succes!
13 Oct 2017

Anonymous

30 RON
Pt colega!
13 Oct 2017

Anonymous

100 RON
Frumoasa initiatia, bafta!
11 Oct 2017

Anonymous

50 RON
10 Oct 2017

Anonymous

75 RON
09 Oct 2017

Anonymous

50 RON
Sunt persoane care abia asteapta ziua de nastere ca sa primeasca cadouri. Sunt alte persoane altruiste care se gandesc la binele celorlalti inaintea lor. Cu siguranta vei termina cu brio maratonul! Mult succes!
04 Oct 2017

Anonymous

90 RON
Multa bafta! Have fun!
04 Oct 2017

Anonymous

30 RON
04 Oct 2017

Anonymous

30 RON
04 Oct 2017