DAR din DAR de ziua mea

 

Vivianda Mihaila Ajungem Mari

100% Complete
1,036 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații

Pe 25 septembrie este ziua mea de nastere. Și anul trecut a fost tot pe 25 septembrie și acum doi ani la fel… În fiecare an, cel puțin o persoană apropiată mie mă întrebă ce-mi doresc de ziua mea? Și eu obișnuiam să răspund: “Nu-mi doresc nimic, am de toate” sau “Îmi doresc pace în lume” sau cel mai adesea îmi răspundeam mie în gând “Îmi doresc să nu mai cheltuiți banii pe lucruri inutile”. 

Anul acesta este diferit, pentru că îmi doresc un cadou de ziua mea: îmi doresc ca cel puțin unul dintre copiii din centrele de plasament, la care merg săptamânal, să beneficieze de terapie individuală pentru copii. 

Prin intermediul programului Ajungem MARI am ajuns să interacționez cu acești copii și mi-am dat seama că este foarte important să ajutăm acești copii la vârste cât mai fragede. Sunt copii care au trecut prin traume multiple pe care nu știu cum să le gestioneze. De asta cred că terapia este atât de necesară și, în unele cazuri, doar așa putem schimba ceva.

Anul asta îmi donez ziua de naștere în beneficiul copiilor. Suma pe care sper să o strâng cu ajutorul vostru, va asigura 8 ședințe de psihoterapie pentru un copil.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare, atentie, incredere, timp, povesti, motivatie, valori, cunostinte si multe alte lucruri pe care nu le primeste asa cum ar merita. Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor:

 

9 Donații

Anonymous

150 RON
07 Oct 2017
La multi ani!
29 Sep 2017

Oana

50 RON
26 Sep 2017

Anonymous

30 RON
25 Sep 2017

Sorina

100 RON
25 Sep 2017
La mulți ani frumoşi şi plini de bucurie!
25 Sep 2017

Anonymous

250 RON
23 Sep 2017

Mihaela Milanovic

75 RON
La multi ani din cei mai frumosi, Vivi! <3
22 Sep 2017
Cu drag!
19 Sep 2017