Alerg la Chisinau International Marathon pentru Andreea

 

Petru Cazacu Fight for Life Charity

34% Complete
170 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Sunt tatal unui copil sănătos de 7 ani si jumatate. Este greu de inchipuit, dar încerc să înteleg drama familiilor care au un copil grav bolnav.

Oricat de greu ar parea parcurgerea celor 42,195 km ai maratonului, aceasta nu reprezinta mai nimic față de lupta pe care trebuie să o duca Andreea si părinții ei.

Alergarea mea la Chisinau International Marathon nu va fi doar o altă ,,lecție” de a trai sanatos prin sport pentru fiul meu, ci si o lectie de viață.

Doresc ca Andreea să se însănătoșească, să alerge, să se joace și să se bucure de viață alături de părinții ei! Doamne, ajut-o!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Fight for life Charity" este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, inființată din necesitatea și dorința de a le acorda oamenilor cu situații sociale speciale șansa de a avea o viață mai bună.

SUSŢIN PROIECTUL

Salveaz-o pe Andreea

Andreea are sapte ani si este din Adamclisi, judetul Constanta. A invins leucemia, dar a ramas cu grave probleme neurologice. Acum nu poate vedea si nici sa vorbeasca. Speranta ei sta intr-un tratament revolutionar, biologic, de detoxifiere a organismului si in sedinte zilnice de kinetoterapie, care depaseste o mie de euro. Totoata, Andreea este programata la Spitalul Meyer, din Florenta, Italia, unde va fi examinata de unul dintre cei mai buni profesiori neurologi.

 

 

În 2016 Maratonul Internațional Chișinău a adunat peste 15 000 de persoane, dintre care 2300 au concurat la probele de 10, 21 și 42 km. La 1 octombrie 2017, organizația sportivă Sporter va desfășura cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău, în cadrul căruia vor avea loc următoarele probe: – maraton (42 km 195 m) – semimaraton (21 km 0975 m) – 10 km – 5 km – Fun Run

 

5 Donații

Însanatosire grabnica, Andreea!
02 Oct 2017

Maria Moraru

50 RON
Multa sanatate, Andreea!
28 Sep 2017

Jacques Guillot

40 RON
Success
21 Sep 2017
Insanatosire grabnica, Andreea
21 Sep 2017
Eu am luat START-ul donațiilor pentru Andreea. Donați alături de mine, nu trebuie să alergați!
19 Sep 2017