Primii mei 10km in alergare pentru educatie!

 

Octavian Cazacu Ajungem Mari

66.666666666667% Complete
200 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
3
Donații

Eu alerg prima oara pentru educatie in cadrul unui maraton, tu poate donezi pentru prima oara.

Educatia copiilor este un pas important pentru a costrui o societate responsabila in Romania. Sunt de parere ca este un efort pe termen lung pe care fiecare dintre noi este dator sa-l faca.

Este de datoria noastra sa sutinem cum putem astfel de initiative. Cum in general ne plangem ca vrem sa facem asta dar n-avem timp, hai sa sustinem impreuna acest proiect de "Educatie prin joc".

Mai pe romaneste aveti de folosit un buton verde mare pe care scrie "VREAU SA FAC O DONATIE"

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să susțină educația copiilor din centre plasament. Anul trecut proiectele noastre au fost finanțate cu sprijinul fundraiserilor de la evenimente sportive de tip maraton, așadar credem că bucureștenii care aleargă pot aduce o contribuție extraordinară în viețile acestor copii. 1.300 de voluntari din București și alte 25 de județe m

 

3 Donații

Anonymous

50 RON
14 Oct 2017
14 Oct 2017
Mult succes Tavi!
13 Oct 2017