De ziua mea imi doresc sa facem copiii fericiti! (Pour mon anniversaire, je souhaite rendre des enfants heureux!)

 

Aurelia Cornu Ajungem Mari

100% Complete
1,500 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
8
Donații

RO: Hey, familie si prieteni dragi ! Poate ca printre voi sunt cateva persoane care s-au gandit sa imi ofere un cadout pentru cei 30 de ani ai mei care se apropie cu pasi repezi, dar inca nu stiu ce anume ar putea sa imi ia ... Daca de obicei nu imi doresc ceva anume de ziua mea, de data aceasta m-am gandit la un cadou care mi-ar fi tare drag :) – ce ati zice de o donatie pentru proiectul “Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc”? 

In felul acesta, impreuna ii putem ajuta pe micutii de la centrele de plasament sa se bucure cat mai frumos de minunatiile pe care le poate oferi educatia.
Multumesc din suflet pentru cadou!

Cu drag,
Auri

FR: Hey, mes chers famille et amis!
Peut-être que parmi vous il y a quelques personnes qui avaient pensé m’offrir un petit cadeau pour mes 30 ans qui se rapprochent vite. Si d’habitude je dis que je n’ai besoin de rien en particulier, cette fois-ci j’aurais une idée de cadeau qui me tient à cœur :) Que pensez-vous de ceci : aider ensemble les enfants des centres de placement de plusieurs villes de Roumanie à avoir accès à l’éducation par jeu (d’une manière très créative, par l’organisation des séances de préparation scolaire, de cours et d’ateliers interactifs …)? Mon cadeau serait une petite donation pour eux, pour les aider au quotidien :). Pour ceux qui ne savent pas trop s’y prendre, vous pouvez toujours me faire un petit chèque et je m’occuperai de leur envoyer.

Merci beaucoup pour ce joli cadeau!
Aurelia


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare, atentie, incredere, timp, povesti, motivatie, valori, cunostinte si multe alte lucruri pe care nu le primeste asa cum ar merita. Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor:

 

8 Donații

Anonymous

100 RON
La multi ani, Aure drag!
21 Dec 2017

Adriana Busca

150 RON
La multi ani, Aure! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de postura de mamica, de tot ce ai mai frumos si sa continui sa daruiesti. Te pupam cu drag
20 Dec 2017

Iubitu'

600 RON
Iubita mea. Pentru ca este importante pentru tine... pentru ca vrei ceva diferent pentru ziu ta... pentru ca esti sotia mea, iubita mea... si pentru ca te iubesc. La multi ani.
19 Dec 2017
100 RON
Mami și tati îți urează multă sănătate fericire și tot ce îți dorești să ți se îndeplinească. La mulți ani Auri.
16 Dec 2017
Sper din suflet ca donatia mea sa faca pe cineva fericit
13 Dec 2017
Ramo sora La mulți ani sănătate și multe bucurii în viața alături de cei dragi
12 Dec 2017
O initiativa foarte frumoasa a unui om pe masura! Succes! La multi ani, Aure!
11 Dec 2017
La multi ani Aurici!
05 Dec 2017