Serviciul Salvamont Busteni are nevoie de ajutorul nostru!

 

Alexandru Moruz Asociatia Medicover

15.333333333333% Complete
460 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut,

Numele meu este Alex si sunt medic de medicina generala si instructor de prim ajutor in cadrul Medicover, medic voluntar in cadrul ASSB – Seviciul de Ambulanta, dar si voluntar in cadrul Serviciului de Salvamont Busteni.

Impreuna cu Asociatia Medicover si cu voi, ne-am propus sa ii ajutam pe cei de la Salvamont Busteni prin asigurarea tuturor materialelor necesare in vederea mentinerii unei truse de prim ajutor cat mai complete. Printre aceste materiale se pot numara folia izotermica, atelele cu benzi de prindere, gulerele cervicale reglabile pentru adulti si copii, aspiratoarele pentru secretii, seturile de resuscitare pentru adulti si copii, pipele Guedel s.a.m.d.

Deoarece folosirea unui defibrilator creste sansele de supravietuire cu 70% in cazul unei interventii de prim ajutor, ne dorim de asemenea sa strangem fonduri pentru dotarea Serviciului de Salvamont Busteni cu un Defibrilator semiautomat cu comenzi vocale in limba romana cu modul adult si pediatric care costa aproximativ 1300 euro.

Eu imi voi dona timpul si experienta pentru a face cursuri de prim ajutor pentru persoanele interesate. Voi face asta voluntar, insa ii vom incuraja pe participanti sa sustina alaturi de noi echipa de la Serviciul Salvamont Busteni.

Orice donatie este bine venita pentru ca ..Impreuna putem face mai mult!

Alex.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Medicover este parte a Fundatiei Medicover din Polonia si a fost înființată în 2016 ca rezultat al unui simț al responsabilității în ceea ce privește îndeplinirea unei misiuni sociale importante.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotgrafie, desen, muzică...) care doresc să facă la fel.  Așa ne-

 

9 Donații

Anonymous

50 RON
18 Sep 2019
25 Jul 2019

Anonymous

50 RON
15 Jan 2018
50 RON
Felicitari initiativei si sa fie de folos!
23 Dec 2017
Bafta multa si sanatate
22 Dec 2017
30 RON
20 Dec 2017
100 RON
Succes, Doctore!
19 Dec 2017
19 Dec 2017

Anonymous

50 RON
Ajutam copiii si oamenii din jur! Salvam o viata!
18 Dec 2017
Alexandru Moruz : Asociatia Medicover
Serviciul Salvamont Busteni are nevoie de ajutorul nostru!